Stiri

Meizu 15 Plus isi dezvaluie splendidul design

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania chineza Meizu a lansat recent pe piata telefonul Meizu M6s, iar acum isi incarca bateriile pentru prezentarea oficiala a unui nou device, foarte atractiv. Presa de specialitate din aceasta tara, noteaza ca Meizu va lansa in scurt timp terminalul Meizu 15 Plus, un telefon care a mai ajuns in atentia presei online si anul trecut.

Flagshipul Meizu 15 Plus » » aspect si posibile specificatii

Producatorul chinez, Meizu, se pregateste de aniversarea a 15 ani de la infiintarea companiei, drept pentru care, viitorul sau flagship va sublinia cumva in denumire aceasta cifra importanta. Asa s-a nascut ideea Meizu 15 Plus, un nume, destul de putin obisnuit, dar cu o profunda incarcatura emotionala pentru fondatorii companiei.

Meizu 15 Plus

Meizu 15 Plus

Desi despre acest telefon s-au scris multe in finalul anului trecut, noile imagini de presa cu Meizu 15 Plus schimba putin ideea despre acest device. Noul smartphone de top al Meizu va avea un design ultra-subtire, cu margini bezel-less. Doar partea de sus a dispozitivului va avea o grosime ceva mai mare, dar chiar si aceasta pare extrem de subtire in comparatie cu ceea ce am vazut la alte telefoane care „se vor” a fi bezel-less. In cel mai rau caz, Meizu 15 Plus poate fi considerat „tri-bezel-less” iar aspectul sau sugereaza un desgin absolut spectaculos. Spre deosebire de Xiaomi Mi MIX, Meizu 15 Plus are camera frontala in partea de sus a sa, alaturi de ceilalti senzori.

Meizu 15 Plus (1)

Partea din spate ascunde un modul dual de camere, iar lentilele sunt asezate vertical, asa cum am vazut la iPhone X. Foarte probabil, tot pe spatele vom descoperi si senzorul de amprente al telefonului.

In ceea ce priveste specificatiile sale tehnice, pentru moment acestea par un mister, insa aproape sigur, terminalul se va baza fie pe un procesor Qualcomm Snapdragon 845 fie pe un chipset de la Samsung, Exynos 8895. Platforma mobila va avea doua versiuni diferite de memorie, una de 6 GB RAM si una de 8 GB RAM, in timp ce capacitatea de stocare a datelor va fi pe ambele versiuni de 128 GB.

Meizu 15 Plus (2)

Conform indicatiilor din presa chineza, Meizu 15 Plus va costa peste 550 de dolari si ar putea fi nu doar cel mai scump telefon pe care compania l-a scos vreodata pe piata, dar cu siguranta si cel mai spectaculos si, fara indoiala, cel mai puternic. Foarte posibil, luna februarie va oficializa lansarea acestui device, care va ajunge in magazine probabil in luna martie. Poate fi un concurent serios pentru Samsung Galaxy s9!

Summary
Meizu 15 Plus isi dezvaluie splendidul design
Article Name
Meizu 15 Plus isi dezvaluie splendidul design
Description
Nava amiral Meizu 15 Plus arata impresionant: vezi ce posibile specificatii va avea telefonul aniversar al companiei Meizu
Author
Publisher Name
Catmobile