Reviews, Stiri

Masura excelentei selfie-urilor – Meitu T8 smartphone cu ecran AMOLED si software cu inteligenta artificiala

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meitu T8 a fost lansat oficial pentru piata din China miercuri 23 februarie. Nu stim cand si daca va ajunge in Europa, dar el poate fi achizitionat deja de pe site-urile de incredere din Asia. Dincolo de un design interesant si destul de neobisnuit, de ecranul sau full HD AMOLED sau de bateria generoasa, Meitu T8 smartphone cucereste printr-o tehnologie interesanta fiind considerat primul terminal de acest tip cu inteligenta artificiala ce poate fi folosita cu succes inclusiv de marii pasionati de selfie-uri.

Meitu T8 smartphone o creatie revolutionara a celor de la Meitu

Putina lume stie exact in tara noastra detalii despre Meitu. Compania infiintata in urma cu 9 ani are sediul central in Xiamen si se ocupa in general cu producerea de smartphone-uri si aplicatii pentru selfie. Aplicatiile marca Meitu sunt prea putin cunoscute totusi in Europa, dar extrem, extrem de populare in Asia, unde in fiecare luna utilizatorii acestora posteaza peste 6 miliarde de fotografii.

Nu mai putin de 456 de milioane de utilizatori de pe aceasta piata sunt atrasi de tehnologiile celor de la Meitu, care nu sunt insa la fel de cunoscuti pe piata smartphpne. In acest moment, dupa doi ani de succes in colaborarea cu platforma iOS, Meitu are aplicatii activate in peste 1.1 miliarde de smartphone-uri din intreaga lume si ocupa locul 8 intr-un clasament al dezvoltatorilor de aplicatii non-game.

Cea mai cunoscuta dintre aplicatiile companiei este MeituPic, aplicatie cu peste 50 de milioane de utilizatori activi in fiecare zi. Din decembrie 2016, Meitu a fost cotata la bursa. Meitu T8 smartphone pe care compania l-a lansat ieri, este una dintre cele mai curajoase incercari ale companiei de a se face in sfarsit foarte cunoscuta si pe piata de telefonie mobila.

Meitu T8 smartphone review

Meitu T8 smartphone lansat ieri de catre Meitu are marea calitate de a imbunatati in mod evident si semnificativ selfie-urile. Dar, Meitu T8 este mai mult decat atat. Discutam despre un smartphone cu un hardware destul de puternic, un display full HD AMOLED, o baterie foarte generoasa si un sistem de camere foto puternic si pe alocuri, sa-i zicem chiar revolutionar.

Meitu T8 smartphone

Desi este putin probabil ca Meitu T8 smartphone sa ajunga pe piata din Europa prea curand, haideti sa vedem ce propune din punct de vedere al caracteristicilor intrucat suntem convinsi ca o sa va treazeasca interesul. Forma acestui telefon este una cat se poate de interesanta, insa el are dimensiuni normale si un display cu diagonala de 5.2 inch.

E drept, vorbim despre un ecran AMOLED cu rezolutie Full HD, care se pare ca gaseste echilibrul perfect intre luminozitate, contrast si performanta. Cel putin asta sustine China Tech intr-un articol care a aparut ieri in aceasta publicatie. Chipset-ul cu care este echipat Meitu T8 smartphone este un produs marca MediaTek de o foarte buna calitate. Helio X20, tactat la 2.3 Ghz pare un procesor putin atipic pentru ceea ce se asteptau specialistii de la acest terminal. Ei bine, Meitu a optat pentru un procesor de viteza, puternic si foarte apreciat. In spatele sau, avem o memorie RAM de 4GB si un spatiu de stocare de 128 GB. Pana acum, doar caracteristici care ne fac sa ne gandim la un model high-end. Si, cam asa si este Meitu T8, care in ciuda brand-ului mai putin cunoscut sunt convins ca va avea o mare priza la publicul din Asia.

Meitu T8 smartphone cu ecran AMOLED si software cu inteligenta artificiala

Inca din fraza introductiva a acestui articol aminteam de acumulatorul sau. Meitu T8 smartphone se bazeaza pe o baterie cu o capacitate de 3580 mAh, dar si pe functia fast charging. Cea mai interesanta parte insa a noului smartphone Meitu este partea foto. Meitu T8 se bazeaza pe o camera frontala foarte buna, cu diafragma f/1.8 si un senzor de imagine de 12 megapixeli. Imagini clare, deosebite, timpi de expunere mult mai rapizi si stabilitate pentru orice tip de capturi. Iar la aceasta reteta adaugam performantele camerei frontale, dotate asa cum spuneam cu software cu inteligenta artificiala, capabil sa ajusteze in numele Meitu T8 selfie-urile utilizatorilor. Practic, prin tool-ul Magical Al Beautification (asa cum este denumit acest software) utilizatorul poate sa-si albeasca automat dintii sau sa se foloseasca de alte filtre inteligente pentru a-si ascunde cel mai recent cos din frunte. Interesant, nu-i asa? Unde mai pui ca aceasta tehnologie din Meitu T8 smartphone poate aplica diverse efecte si chiar sa detecteze automat fata utilizatorului.

Meitu T8 smartphone - selfie

Meitu T8 smartphone disponibil doar in China

Pentru moment, terminalul lansat ieri de Meitu va fi disponibil doar pe piata chineza, acolo unde Meitu are o deschidere impresionanta la aceasta ora. Pretul smartphone-ului este 3300 yeni, adica sub 500 de dolari, ceea ce pe un utilizator roman l-ar putea costa putin peste 2000 de lei fara eventualele taxe de transport. Vom reveni si cu alte informatii in masura in care vom afla cat de disponibil va fi pentru piata din Europa acest terminal, extrem de interesant.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Meitu
Product Name
Meitu T8