Reviews, Stiri

Meiigoo S8 review: specificatii, pret, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Meiigoo S8 reviewClonarea Samsung Galaxy S8 tinde sa devina un trend. Am vazut deja cateva exemple de producatori care au incercat sa aduca pe piata telefoane cu acelasi aspect precum nava amiral a celor de la Samsung, iar Bluboo S8 pare pentru moment cea mai reusita dintre acestea. Dar lista se opreste aici …

Meiigoo S8 este inca un exemplu de telefon care se incadreaza perfect in aceasta categorie. Tanara si ambitioasa, compania Meiigoo incearca sa se adapteze rapid cerintelor pietei si ne propune un device cu un aspect spectaculos. Atat de spectaculos incat poate concura serios cu orice flagship de pe piata din 2017. Dar, cat de bun este Meiigoo S8 in ceea ce priveste caracteristicile? Aflam din acest Meiigoo S8 review.

Meiigoo S8 review: descriere, caracteristici si performanta

Smartphone-ul companiei Meiigoo se bazeaza pe un procesor MediaTek cu 8 nuclee, model MT6750T, cuplat cu 4GB memorie RAM si cu placa video Mali T860 MP2. Chiar daca viteza sa si capacitatea chispet-ului de a rula cu exactitate si viteza jocuri de mare interes cu un nivel grafic peste medie este destul de redusa, partea hardware a terminalului are si plusuri: cei 65 GB memorie nativa plus slotul pentru carduri microSD care permite extinderea ei pana la 256 GB.

Meiigoo S8 review (3)

Exteriorul handset-ului se remarca printr-o constructie eleganta si foarte apropiata de ceea ce am vazut pe nava amiral a celor de la Samsung. Ecranul domina partea din fata prin diagonala sa de 6.1 ” si vine cu sticla curbata plus senzor de amprente. Este fara indoiala unul dintre marile puncte de atractie al telefonului, mai ales ca ecranul sau are o rezolutie foarte buna: 1440 x 720 px. Se pare totusi ca nivelul de calitate al ecranului are de suferit atunci cand vine vorba despre poze high-qualitative.

Printre specificatiile oficiale ale Meiigoo S8 descoperim si acumulatorul de 3300 mAh, de la care asteptam o autonomie rezonabila de pana la 6-7 ore in convorbiri cu toate functiile active.

Meiigoo S8 review (2)

In compartimentul foto avem o camera foto principala de 13 megapixeli, iar auxiliar descoperim un selfie-cam de 8 megapixeli. Chiar daca nu pare sa o faca, Meiigoo S8 ofera un nivel optim calitatii pozelor. Saturatia este foarte buna, contrastul este mai mult decat decent, iar culorile par naturale. Chiar si in conditii de luminozitate puternica, cele doua camere se descurca destul de bine.

Alte avantaje ale device-ului ar fi prezenta Android Nougat, portul USB Tip C, functii importante ca OTG (On-The-Go) si LTE. Smartphone-ul va putea fi achizitionat din urmatoarele surse:

Meiigoo S8 review: specificatii tehnice complete

Brand: Meiigoo
Model: S8
OS: Android 7.1
Performanta: 41056 AnTuTu Benchmark
Display: 6.1″
Rezolutie: 1440×720 px
Sticla curbata: Da
MicroSD: Da (256 GB)
MultiTouch: Da (10)
Procesor: MediaTek MT6750 de 1.5 Ghz
Placa video: Mali T860 MP de 650 Mhz
Dotari foto: camera principala 13 Mp cu LED Flash, camera frontala 8 Mp
Conectivitate: 4G (LTE)
WiFi: 802.11 b/g/n
GPS: cu A-GPS si GLONASS
Baterie: 3300 mAh
Scanner amprente: Da
Senzor proximitate: Da
Senzor lumina: Da
Accelerometru: Da
Greutate: 165.0 grame
Grosime: 8.3 milimetri
Suprafata utilizabila: 82.53%

Meiigoo S8 review: video »» Bigger Vision than Ever

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Meiigoo
Product Name
Meiigoo S8