Reviews, Stiri

Meiigoo Note 8 specificatii tehnice, detalii oficiale, pret de achizitie si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Meiigoo Note 8 este telefonul care continua aventura companiei Meiigoo pe „piata clonelor”. Va reamintim ca acest mic producator a lansat in urma cu cateva luni o clona foarte reusita a varfului de gama Samsung Galaxy S8, clona denumita sugestiv Meiigoo S8. Un review Meiigoo S8 gasiti si pe blogul nostru si va veti putea edifica fara dubii asupra popularitatii crescande a acesui dispozitiv, foarte bine receptionat pe piata chineza si nu numai.

Acum, Meiigoo vine pe piata cu o clona si pentru Note 8, cel mai recent terminal de top al sud-coreenilor de la Samsung. Este oare aceasta clona la fel de reusita? La fel de spectaculoasa? La fel de eficienta? Aflam in cele ce urmeaza.

Meiigoo Note 8 primele impresii, imagini si specificatiile sale tehnice

Nu stiu exact daca ar trebui sa folosim termenul „surprinzator” atunci cand ne raportam la un handset de tip clona realizat de cei de la Meiigoo. In privinta modelului S8, surpriza a fost poate intr-adevar mare, pentru ca a fost vorba de o premiera reusita. Acum, avand in spate un precedent salutat de majoritatea presei din Asia, cei de la Meiigoo nu ne surprind foarte tare prin realizarea unei clone spectaculoase a lui Galaxy Note 8. Nu ne surprind foarte tare, dar cu certitudine ne surprind placut. Noul Meiigoo Note 8 arata foarte bine, copiaza destul de multe din detaliile estetice vizibile pe Note 8 si are o configuratie foarte atractiva. Departe desigur de ceea ce ofera Note 8, dar departe si financiar de nava amiral de la Samsung.

Meiigoo Note 8

Meiigoo Note 8 are sticla curbata pe partea din fata, un spate care aduce aminte izbitor de Note 8 de la Samsung si o rama metalica de calitate in jurul sau.Telefonul nu este tocmai usor (cantareste 188 de grame) si nici tocmai ultra slim (are 8.3 milimetri grosime), dar aspectul este foarte placut. Meiigoo a ales un ecran de tip IPS LCD pe care il protejeaza cu Corning Gorilla Glass 3. Este vorba despre un display Full Vision, cu aspect 18:9 (evident) si cu o diagonala mare, de 5.99 inch. Rezolutia este una excelenta:2160 x 1080 pixeli, adica rezolutie Full HD +, noul trend al producatorilor din Asia.

Meiigoo Note 8 ruleaza „doar” Android 7.0 Nougat, dar facem precizarea ca este vorba despre un sistem de operare bine optimizat, fara sa fie incarcat de prea multe aplicatii de tip bloatware. Sub capota, din pacate, producatorul nu si-a permis probabil sa vina cu un model superior de chipset de la Mediatek, dar versiunea de octa-core MT6750T de 1.5 Ghz, nu este tocmai o veste real. Chipul se va achita foarte bine de sarcinile sale zilnice si va rula aproape fara probleme, cam orice joc din magazin Play, mai ales ca este ajutat de 4GB RAM si de placa video ARM Mali T860 MP2.

Capacitatea de stocare a datelor atinge 64 GB, dar avem port pentru carduri de memorie externe, de tip microSD, astfel ca memoria nativa poate creste la 256 GB. Acumulatorul pare unul destul de bun. Are o capacitate mare (3300 miliamperi) si beneficiaza de tehnologie fast charging. Meiigoo Note 8 vede reteaua 4G LTE. este un device dual SIM dual Standbysi ofera dotari foto decente, care prin upgrade de software pot fi chiar si mai bune.

Meiigoo Note 8 review

Camera principala este duala si foloseste un senzor de imagine Sony, de 13 megapixeli (16 megapixeli prin interpolare) si un alt senzor de 13 megapixeli (16 megapixeli prin interpolare). Aceasta camera are flash LED si este „capabila” de efect bokeh. Pe partea sa frontala, Meiigoo Note 8 vine cu o camera selfie de 5 megapixeli, care prin interpolare ajunge la 8 megapixeli.

Cat trebuie sa platim pentru tot ceea ce ofera aceasta clona? Ei bine, Meiigoo Note 8 cota doar 190 de dolari, o suma destul de echilibrata pentru un phablet care are destul de multe argumente in favoarea sa. Meiigoo Note 8 este un handset care cred ca va fi la fel de bine primit in Asia (si de ce nu, si in alte zone) precum Meiigoo S8.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Meiigoo
Product Name
Meiigoo Note 8
Price
$ 190