Stiri

Maze Comet, primele imagini: va avea ecran ecran cu aspect 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la Maze au lasat o buna impresie in 2017 prin telefoanele Maze Blade si Maze Alpha si vor sa continuie acest drum in luna viitoare prin noul Maze Comet. Noul device al companiei va fi lansat luna viitoare si va fi disponibil pe site-ul Gearbest.

Maze Comet primele imagini intr-un video lansat de companie

Noul Maze Comet va avea un design din piele si metal, iar display-ul sau foarte atractiv va fi protejat de Corning Gorilla Glass. Practic, pe viitorul Maze Comet il veti putea scapa din mana de la 2 metri inaltime, iar ecranul sau nu va avea nicio problema reala. Compania Maze a lansat recent un video de tip teaser cu viitorul Maze Comet, clip pe care il puteti urmari si dumneavoastra mai jos.

Maze Comet va avea asadar un ecran de 5.7 inch in diagonala (cu protectie Corning Gorilla Glass 5) si un aspect ratio de 18:9. Display-ul de tip In-Cell nu este singura veste buna legata de acest device care se pare ca va avea un procesor MediaTek destul de potent la bord si o baterie cu capacitate foarte generoasa de 4000 miliamperi.

In ceea ce priveste procesorul, speculatiile par sa mearga pe mana unui octa core de peste 2.0 Ghz, care foarte probabil ar fi Helio P25. Nu este insa exclusa varianta sa avem un procesor chiar si mai puternic decat cel pe care il are sub capota Maze Alpha.

Smartphone-ul va fi disponibil in doua culori (negru si albastru), iar materialele utilizate la constructia sa vor fi metalul si pielea de vitel. Maze renunta astfel la sticla pe care a folosit-o in cazul Maze Alpha, cel mai accesibil smartphone 4G bezel -less. Cel mai probabil terminalul Maze Comet va fi lansat luna viitoare, iar noi vom reveni si cu alte amanunte despre acest telefon care se anunta destul de interesant.

Summary
 Maze Comet, primele imagini: va avea ecran ecran cu aspect 18:9
Article Name
Maze Comet, primele imagini: va avea ecran ecran cu aspect 18:9
Description
Primele imagini cu Maze Comet, viitorul smartphone al companiei Maze, au iesit la iveala cu ajutorul producatorului