Reviews, Stiri

Maze Blade pareri, pret, specificatii si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Maze Blade este un device interesant venit de pe piata din China. Telefonul are un pret foarte bun pentru ceea ce ofera atat in interior, cat si in exterior si prezinta un aspect foarte placut, chiar atragator la prima vedere. Terminalul garanteaza o configuratie mid-range performanta si bine echipata.

Maze Blade, detalii si specificatii

  • Display: Full HD, 5.5 inch, (441 densitate pixeli)
  • OS: Android 6.0 Marshmallow pur
  • Acumulator: 3000 mAh, cu fast charging
  • Procesor: Octa-Core, MediaTEK MT6753 de 1.3 Ghz
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memoria ROM: 32 GB
  • Dotari foto: camera principala 13 megapixeli, camera secundara pentru selfie-uri 5 megapixeli
  • Difuzor audio: da, in partea de jos
  • Conectivitate: 4G LTE
  • Greutate: 190 de grame
  • Grosime: 8 milimetri

Maze Blade are atat spatele cat si fata acoperite de panouri de sticla, configurand un design aspectuos, pentru care Maze a primit deja laudele presei locale. Prezenta sticlei ce e drept, atrage destul de usor urmele de utilizare a telefonului, un detaliu la care sunt convins ca cei de la Maze s-au gandit serios inainte de constructia device-ului, dar probabil au preferat sa mizeze puternic pe partea estetica.

Această prezentare necesită JavaScript.

Prin aspectul sau patratos, Maze Blade ne duce cu gandul la terminalele de tip Xperia, dar constructia nu pare la fel de calitativa. Device-ul este unul 4G si foloseste un procesor marca MediaTek, model MTK 6753, alaturi de placa video ARM Mali T720 tactata la frecventa de 450 Mhz. 3GB sunt detinati memoriei de tip RAM si alti 32 GB pentru stocarea de date. Maze Blade are din fericire slot pentru carduri, astfel ca utilizatorul poate extinde ulterior capacitatea de stocare a datelor pana la 64 GB.

Display-ul sau beneficiaza de o diagonala de 5.5 inch si o excelenta rezolutie Full HD. In ciuda dimensiunilor sale este usor de tinut in mana, iar marginile laterale par mari. E clar ca aspectul sau ar fi fost altul daca producatorul reusea sa contruiasca un Maze Blade bezel less, insa cu siguranta, efortul financiar si invetitia totala erau mult mai mari.

Smartphone-ul Maze Blade masoara doar 8 milimetri grosime si cantareste cu tot cu baterie 190 de grame. Beneficiaza de senzor de amprenta, senzor de lumina, senzor de proximitate, accelerometru si slot micro USB 2.0. Acumulatorul sau are o capacitate in cuatnum de 3000 mAh si ar trebui sa asigure o autonomie destul de buna. In plus vine cu tehnologie de incarcare rapida.

In ceea ce priveste dotarile foto, Maze Blade vine cu o camera foto principala cu senzor de imagine Sony de 13 megapixeli care ofera o calitate buna a pozelor, in conditii de lumina naturala. Clipurile pot fi filmate cu aceasta camera in rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Aceasta camera beneficiaza de OIS (stabilizator optic de imagine), EIS (stabilizator electronic de imagine). Camera pentru selfie-uri are 8 megapixeli si pare capabila sa ofere cadre destul de bune.

Un argument in plus pentru Maze Blade este faptul ca ruleaza un Android 6.0 Marshmallow pur, fara vreo alta interfata grafica. Din acest punct de vedere Maze merita toate laudele, aceleasi laude pe care le merita compania si pentru faptul ca n-a incarcat terminalul cu prea multe bloatware.

Maze Blade, pret si disponibilitate

In cutia terminalului Maze Blade vom gasi telefonul, un manual de utilizare inclusiv in limba engleza, un incarcator si un cablu USB. Smartphone-ul costa putin peste 500 de lei (*verifica top 5 telefoane chinezesti sub 500 lei) si poate fi achizitionat la ora scrierii acestui articol de pe site-urile tomtop.com si gearbest.com

Maze Blade unboxing

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Maze
Product Name
Maze Blade