Stiri

Maze Alpha X noua „bestie” pe care o pregateste producatorul: are ecran 18:9 si 6GB RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Maze nu este o companie cu state vechi in domeniu, dar impresioneaza prin ceea ce aduce pe piata. Producatorul a lansat in acest an, doua smartphone-uri foarte atractive, atat ca specificatii, cat si ca pret: Maze Blade si Maze Alpha. Acum, vrea sa lanseze o adevarata „bestie” cu ecran gigantic si afisaj 18:9. Noul Maze Alpha X ar putea ajunge pe „tarabe” in luna noiembrie.

Maze Alpha X specificatii tehnice

Compania Maze s-a remarcat prin cele doua terminale lansate in acest an si despre care vorbeam si mai sus. Maze Alpha chiar a lasat o impresie foarte puternica si a atras foarte multi doritori, dar smartphone-ul va pierde in curand statutul de „star” al companiei. Si asta pentru ca Maze va lansa in curand pe piata noul Maze Alpha X, un device spectaculos din multe puncte de vedere.

Maze Alpha X

Maze Alpha este un phablet atractiv, dar cu afisaj 16:9. Aici, va face pentru inceput diferenta in favoarea sa noul Maze Alpha X, primul telefon din portofoliul companiei care va avea afisaj 18:9.

Noul flagship Maze are un design minimalist, extrem de atragator, dar vine si cu specificatii incantatoare. Maze Alpha X va avea ecran bezel-less de 6 inch cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli si aspect 18:9. Raportul ecran corp va fi de 89.6% pe noul Maze Alpha X , ceea ce este cu adevarat impresionant. Ecranul noului telefon imbraca o sticla curbata 2.5D si este protejat de Corning Gorilla Glass 5. Densitatea pixelilor va fi de 401 pixeli per inch. Excelenta treaba, Maze!

Pe noul Maze Alpha X vom avea o baterie de 4000 de mAh si o camera de 13 sau de 16 megapixeli (informatia este neclara in acest moment). Capacitatea de stocare a datelor va fi de 64 Gb pe versiunea mai mica, si de 128 GB pe versiunea mai mare si mai scumpa. In timp ce memoriei RAM, producatorul i-a alocat nu mai putin de 6 GB RAM. Pe spate, vom avea sticla, protejata prin Corning Gorilla Glass 4, iar senzorul de amprente va fi totusi montat pe partea fronbtala. Nu lipseste de pe acest terminal portul USB Type C, in timp ce procesorul stim ca va fi octa core si va depasi probabil 2 Ghz, dar nu stim ce producator se afla in spatele sau. Foarte probabil, Mediatek.

Compania a inceput deja sa faca rezervari pentru Maze Alpha X pe site-ul sau oficial.

Specificatii cheie Maze Alpha X

Display: 6″ 2160*1080 LG Bezel-Less Display (Gorilla Glass 5, 401 PPI, 18:9, 89.6% screen-to-body ratio, 2.5D curved)
Memorie/Stocare: 6GB RAM + 64GB/128GB storage
Camera: Sony 16MP sau 13MP
Baterie: 4000mAh
USB: Type-C with quick charge
Senzor de amprente: Frontal
Altele: Corning Gorilla Glass 4 pe spate
Culoare: Black/ Blue/ Silver
Release: November, 2017

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes