Stiri

Magazinele Germanos devin Telekom

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Telekom Romania Mobile Communications anunta debutul procesului de rebranding pentru magazinele Germanos, care se vor transforma astfel in magazine Telekom.

„Compania a preluat prin absorbtie anul trecut Telemobil (n.r grupul care opera reteaua de telefonie Zapp), Germanos Telecom Romania si Sunlight Romania Filiala Bucuresti” anunta site-ul Profit.ro, iar in acest debut de an porneste „lucrarile pentru inlocuirea elementelor de identitate de marca”, asa cum confirma si Capital. Perioada de tranzitie pare sa fi fost destul de scurta. Telekom Romania a anuntat acest proces de absorbtie la 1 decemebrie 2017, de Ziua Nationala, iar doua luni mai tarziu a demarat iata, actiunile de rebranding.

Cine este Germanos

Compania de retail originala din Grecia a intrat pe piata din Romania in 1996, iar zece ani mai tarziu urma sa fie achizitionata de grupul Cosmote pentru 1.5 miliarde euro. Foarte probabil, la aceasta ora este inca cel mai important grup de retail telecom din Romania si este, fara indoiala, o parte extrem de importanta a viitorului Telekom Romania.

Magazinele Germanos

Grupul detinea peste 900 de magazine in Grecia, Romania, Bulgaria si Macedonia, fiind specializat in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, dar si de alte produse digitale asociate, de la telefoane fixe si camere foto sau video, pana la carduri de memorie, huse telefoane si alte servicii de telefonie mobila.

Anul trecut, conform site-ului profit.ro, Germanos Telecom Romania a inregistrat afaceri de 177.5 milioane de lei, cu 6% mai putin decat in 2015.

Magazinele Germanos isi vor schimba numele in Telekom

In Romania, grupul Germanos curpinde in prezent nu mai putin de 176 de magazine. Toate elementele de identitate vizuala din aceste magazine vor face trecerea de la Germanos la Telekom. Pe scurt, magazinele Germanos isi vor schimba numele in Telekom.

Lucrarile au inceput deja conform Capital la magazinele Germanos (inca) din zonele Mihai Bravu din Bucuresti, dar si in orase precum Cluj-Napoca (zona Carrefour, respectiv Iulius Mall), Giurgiu, Targoviste sau Blaj. Saptamana care tocmai ce debuteaza astazi va aduce Bucurestiul in centrul atentiei, cateva dintre magazinele Germanos importante din Capitala, urmand a intra sub acelasi proces de rebranding.

In aceasta perioada, magazinul online, www.germanos.ro, va fi functional pentru oricare dintre potentialii clienti ai companiei.

Summary
Magazinele Germanos devin Telekom
Article Name
Magazinele Germanos devin Telekom
Description
Magazinele Germanos intra in procesul de rebranding stabilit de Telekom dupa ce compania a preluat prin absorbtie grupul de retail
Author
Publisher Name
Catmobile