Stiri

Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana. AICI vezi serialul tau preferat

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana poate fi urmarit pe reteaua Netflix, dar si pe site-urile de profil, dedicate celor mai importante seriale ale momentului. „Diavolul charismatic”, Lucifer Morningstar este gata sa te impresioneze din nou cu sarmul sau. Serialul Lucifer a fost preluat de Netflix, care a pregatit nu mai putin de 10 episoade pentru sezonul 4 si alte 16 episoade pentru sezonul 5, episoade care vor fi distribuite in doua parti. Totul despre sezonul 5 al serialului Lucifer, in cele ce urmeaza.

Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana. Cand apare sezonul 5 si cate episoade are noul sezon

Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana poate fi urmarit aici. Serialul Lucifer este o producție bazată pe universul benzilor desenate DC Comics.

Plictisit să tot fie Lordul Infernului, diavolul se mută în Los Angeles, unde deschide un club de noapte și formează o legătură cu un detectiv de la omucideri. Serialul a fost anulat, dar revine in forta dupa ce a fost preluat de reteaua Netflix. In rolurile principale ii veti descoperi pe charismaticul „diavol”, Tom Ellis, pe superba Lauren German, dar si pe Kevin Alejandro.

Conform informatiilor Netflix, sezonul 5 al serialului de succes, Lucifer, ar urma sa fie lansat pe 21 august. Este vorba despre un sezon impartit in doua parti de cate 8 episoade. Desi initial, al cincilea sezon din Lucifer trebuia sa aiba doar 10 episoade, Netflix a luat decizia de a oferi fanilor nu mai putin de 16 episoade. Este al doilea sezon al serialului produs in exclusivitate de catre Netflix, dupa ce primele patru sezoane au fost facut sub egida Fox.

Primele trei sezoane ale serialului au avut parte de o audienta important. Media generala a publicului comercial (intre 18 si 49 de ani) care a urmarit Lucifer a fost cuprinsa intre 4 si 7 milioane de telespectatori. Varful de audienta a fost chiar primul sezon care a atins un maxim impresionant de 7.17 milioane de telespectatori.

Personajele serialului sub create pe baza seriei DC Comics Vertigo. Tom Kapinos este omul din spatele productiei, care ii are in rolurile principale pe Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandor, D.B Woodside, Lesley-Ann Brandt, Tricia Helfer, Aimee Garcia, Tom Wlling sau Inbar Lavi. Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana poate fi urmarit aici.

Netflix iti aduce sezonul 5 din Lucifer

Evident, daca doresti sa urmaresti serialul de succes Lucifer, ai nevoie de un abonament la Netflix. Poti urmari Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana aici.

Exista posibilitatea sa urmaresti serialul Netflix si pe acest site, dar calitatea imaginii nu este aceeasi, si in plus te vei lovi de cateva reclame enervante, care s-ar putea sa te irite suficient de tare incat sa renunti la intentie.

Noi iti recomandam, pentru o experienta de calitate sa incerci abonamentul basic de la Netflix. Aici ai toate detaliile despre acest abonament care suntem convinsi ca iti va incarca experienta pozitiv. Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana poate fi urmarit aici.

De asemenea, pana la startul sezonului cinci al serialului Lucifer, poate ca e bine sa fii pregatit ca atare, cu un smart TV de calitate, la pret bun. Recomandarea noastra? Pentru a te bucura de calitatea serialelui, asigura-te ca ai un Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7500PLA, 4K Ultra HD.

Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana. Cum a fost salvat serialul prin super campania #SaveLucifer pornita de la fani

Foarte multi fani se revoltasera asupra deciziei retelei Fox de a nu mai prelungi Lucifer pentru inca un sezon, dupa ce audientele au scazut dramatic. In primul sau sezon, serialul Lucifer aduna 7.16 milioane de telespectatori, asa cum va scriam si mai sus, pentru ca in cel de-al doilea si al treilea, audienta sa ajunga la 3.9 milioane, adica aproape la jumatate.

Valurile pe care fanii le-au facut online, au avut in cele din urma rezultate, mai ales hashtag-ul #SaveLucifer de pe Twitter, care intrase in trending de cateva saptamani bune. Majoritatea fanilor isi doreau ca o retea de genul Netflix sau Amazon sa preia show-ul si sa-l continuie, lucru care in cele din urma, s-a si intamplat.

Lucifer poate fi urmarit de acum pe Netflix. Al patrulea sezon a fost unul de succes, iar al cincilea sezon urmeaza sa apara in august, iar Netflix, ca urmare a rezultatelor bune, propune un sezon cu 16 episoade. Mai e putin timp pana atunci, asa ca daca esti gata: muta pe Netflix! Si urmareste aici Lucifer sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in limba romana.