Stiri

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat. Serialul debuteaza pe Netflix si poate fi urmarit aici

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat pe Netflix. Serialul Lucifer este o producție bazată pe universul benzilor desenate DC Comics. Plictisit să tot fie Lordul Infernului, diavolul se mută în Los Angeles, unde deschide un club de noapte și formează o legătură cu un detectiv de la omucideri. Serialul a fost anulat, dar revine in forta dupa ce a fost preluat de reteaua Netflix. In rolurile principale ii veti descoperi pe charismaticul „diavol”, Tom Ellis, pe superba Lauren German, dar si pe Kevin Alejandro.

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat. De acum, pe reteaua de video streaming, Netflix

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat poate fi urmarit aici. „Diavolul charismatic”, Lucifer Morningstar este gata sa te impresioneze din nou cu sarmul sau. Serialul Lucifer a fost preluat de Netflix, care a pregatit nu mai putin de 10 episoade pentru sezonul 4 al unuia dintre cele mai urmarit seriale worldwide.

„Everything’s Okay” este titlul primului episod care poate fi urmarit de acum pe Netflix. S-a aflat deja si cum se cheama ultimul episod din cele 10 pregatite de Netflix: „Who’s Da New King of Hell” va incheia primul an pentru Lucifer pe cea mai populara retea de streaming. Noi am inclus Lucifer in acest Top 10 seriale Netflix în 2019

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat se vede in exclusivitate pe Netflix, iar reteaua a pregatit si un trailer spectaculos pentru primul episod din noua era. Il poti urmari si tu, mai jos.

Inainte de a lansat trailerul de mai sus, Netflix a scos la suprafata un teaser cu Tom Ellis, Lauren German si Inbar Lavi la vedere, lasandu-i pe fani sa deduca ce asteptari trebuie sa aiba de la noua serie Lucifer. Poti urmari acest trailer, aici.

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat. Promovare speciala pentru Romania

Pe 8 mai, serialul a devenit disponibil pe reteaua Netflix, inclusiv in Romania. Si cum stim deja ca Netflix se pricepe de minune la partea de PR, reteaua a promovat intr-un mod inedit noul serial pe teritoriul tarii noastre. Cei mai multi dintre actorii din Lucifer, inclusiv celebrul Tom Ellis, au probat mai multe masti traditionale romanesti care sunt folosite pe teritoriul tarii noastre pentru a alunga diavolul. Ba chiar, pe fundal se poate auzi muzica formatiei Subcarpati.

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat. Poti fi vazute primele trei sezoane pe Netflix?

Momentan, raspunsul la aceasta intrebare este unul negativ. Dar pe jumatate. Lucifer va putea fi urmarit in integralitate pe Netflix, cu toate sezoanele sale, inclusiv primele trei, in curand. Primele trei sezoane ale serialului se vad pe Amazon Prime Video, ceea ce face putin mai dificile negocierile cu Netflix pentru ca reteaua sa poata avea la timp toate celelalte trei sezoane ale serialului pe care l-a preluat din mers si, automat, l-a salvat de la anulare.

Citeste si: Top 5 filme bune pe Netflix in 2019

Dar, Netflix promite ca toate sezoanele se vor vedea pe retea in curand. Asteptam si noi acest amanunt, dar pana atunci va invitam sa urmariti Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat aici.

Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat. Audiente si campania #SaveLucifer

Foarte multi fani se revoltasera asupra deciziei retelei Fox de a nu mai prelungi Lucifer pentru inca un sezon, dupa ce audientele au scazut dramatic. In primul sau sezon, serialul Lucifer aduna 7.16 milioane de telespectatori, pentru ca in cel de-al doilea si al treilea, audienta sa ajunga la 3.9 milioane, adica aproape la jumatate.

Valurile pe care fanii le-au facut online, au avut in cele din urma rezultate, mai ales ca hashtag-ul #SaveLucifer de pe Twitter intrase in trending de cateva saptamani bune. Majoritatea fanilor isi doreau ca o retea de genul Netflix sau Amazon sa preia show-ul si sa-l continuie, lucru care in cele din urma, s-a si intamplat.

Lucifer poate fi urmarit de acum pe Netflix, cel putin pentru urmatoarele 10 episoade. Reteaua nu a confirmat oficial, dar cele mai multe indicii conduc catre faptul ca serialul se va bucura si de un al cincilea sezon, tot pe Netflix. Tom Ellis a lasat cumva sa se inteleaga asta in declaratiile de presa din ultima vreme, dar nici macar el nu a putut oferi mai multe detalii.

Mai e ceva timp pana atunci, asa ca daca esti gata: muta pe Netflix! Si urmareste Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat.

Etichete:

Lucifer Netflix
Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Lucifer sezonul 4 episodul 1 online subtitrat