Reviews

Little Pepper S11 » clona care cauta sa aduca iPhone X pe Android

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Imaginatia si capacitatea de evolutie a chinezilor nu cunoaste limite. Am putut afla recent ca cei de la Leagoo pregatesc modelul Leagoo S9 care va fi in fapt o copile de iPhone X de foarte buna calitate, dar cu pret de trei ori mai mic. Astazi in schimb, aflam detalii despre o alta copie de iPhone X, de aceasta data una mult inferioara chiar si clonei de la Leagoo. Little Pepper S11 este o clona ieftina de iPhone X care beneficiaza de camera foto duala si de un aspect oarecum similar.

Uneori insa chinezii nu stiu sa-si ascunda prea bine simtul ridicolului. Cei care au dat nastere acestei “clone” sunt cei de la Little Pepper, o companie arhi necunoscuta din China. Desigur, denumirea firmei suna foarte ciudat, dar probabil nu la fel de ciudat ca faptul ca pe spatele clonei lor de iPhone X, cei de la Little Pepper au pus un ardei in loc de mar  Din fericire, nemuscat  Evident, logo-ul, oricat de ridicol ar arata pe spatele unui telefon mobil de tip replica, se leaga de denumirea firmei care in traducere inseamna “micutul ardei”.

Little Pepper S11 specificatii tehnice

Culmea, acest model S11 a primit si certificare TENAA, in ciuda faptului ca este o copie evidenta a terminalului de la Apple. Pe de alta parte, copia e atat de putin reusita inca poate ca cei de la TENAA n-au realizat ce vrea Little Pepper sa propuna.

Redevenind seriosi, S11 are o constructie similara, dar in mod evident calitatea ei fata de Apple iPhone X este net inferioara. Cu toate ca n-am zice ca Little Pepper S11 arata rau.

In materie de specificatii tehnice, Little Pepper S11 aduce un ecran de 5.5 inch cu rezolutie HD si un procesor quad-core de 1.3 Ghz, combinat cu trei versiuni diferite in functie de memorie, dupa cum urmeaza:

  • – Little Pepper S11 cu 1 GB RAM si 16 GB ROM
  • – Little Pepper S11 cu 2 GB RAM si 32 GB ROM
  • – Little Pepper S11 cu 3 GB RAM si 64 GB ROM

Toate aceste variante isi pot extinde memoria nativa pana la 128 GB. Pe de alta parte, device-ul asigura o baterie de 2500 mAh si are camera foto duala atat pe spate cat si pe fata.

Frontal, suntem asigurati ca „micutul ardei” S11 va produce „calitate”. Mai exact, prin cei doi senzori de 8, respectiv 5 megapixeli. Pe partea din spate, camera principala este una destul de interesanta: 13+8 megapixeli in combinatie si o calitate buna.

Little Pepper S11

Fara doar si poate, va anuntam „cu regret” ca Little Pepper S11 nu va ajunge in Romania. Si foarte probabil nu va parasi granitele Chinei. Pare un proiect sortit esecului sau un fel de incercare a acestei micute companii de a aduse iPhone X pe Android. Asta ca sa ne exprimam elegant. Nu stim inca ce pret va avea device-ul, dar foarte probabil va fi un pret mic. Si totusi … ce impresie va lasa Little Pepper S11?

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 3 votes
Brand Name
Little Pepper
Product Name
Little Pepper S11