Stiri

LG Zone 4 entry-level lansat de producator in Statele Unite

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Toata lumea asteapta flagshipul LG G7, insa pana atunci, compania sud-coreeana LG Electronics se dedica unui alt sector. Cei de la LG au lansat in mare liniste noul smartphone LG Zone 4, un telefon de buget care va fi disponibil pentru inceput un Statele Unite ale Americii prin intermediul Verizon. Conform primelor informatii, device-ul costa 115$ si poate fi achizitionat pe o singura culoare: asa numitul „albastru marocan”.

Specificatii tehnice LG Zone 4

Noul device al companiei LG pentru piata americana pare sa fie un entry-level pe care Verizon l-a inclus imediat in oferta sa. De altfel, operatorul american va avea exclusivitate pe distributia acestui produs in primele luni. In materie de design, terminalul este imbracat in sticla si plastic, are margini groase in lateral si foarte groase in partea de sus si de jos a telefonului. Ecranul pare sa fie destul de mic, dar LG include un procesor bun pentru sectorul entry-level si creste performanta terminalului.

In materie de specificatii tehnice, LG Zone 4 propune un ecran cu diagonala de 5-inch si rezolutie HD (1080 x 720 pixeli). Destul de putin chiar si pe acest sector entry-level, insa ne-am obisnuit ca LG sa scoata si astfel de terminale.

LG Zone 4

LG Zone 4

Sub capota, LG a apelat la un procesor de la Qualcomm, care probabil va fi bine primit pe piata americana. Este vorba despre un quad-core Snapdragon 425, tactat la frecventa maxima de 1.4 Ghz. Procesorul este cuplat cu o memorie RAM de 2 GB si cu o memorie dedicata de 64 GB. Aceasta din urma poate fi extinsa prin intermediul slotului pentru carduri de memorie pana la 256 GB. Interesant ca LG a optat pentru o memorie flash mare, tinand cont ca majoritatea telefoanelor de pe piata care au 2 GB RAM vin cu 32 GB dedicati stocarii de date.

Compartimentul foto se bazeaza pe o camera principala de 8 megapixeli cu LED Flash si pe o camera frontala de 5 megapixeli, utila pentru video calling si selfie-uri. LG Zone 4 va rula din fabrica Android 7.1.2 Nougat si va fi sustinut din punct de vedere al autonomiei de o baterie de 2.500 de miliamperi. Conform producatorului, LG Zone 4 va avea pana la 16 zile de autonomie in standby si pana la 30 de ore autonomie in convorbiri.

Telefonul include Wi-Fi si o interfata bine customizata si bine optimizata. La capitolul conectivitate, remarcam faptul ca LG Zone 4 „vede” si „simte” 4 G LTE, VoLTE si dispune de tehnologie bluetooth 4.2, Wi-Fi conform celor mai noi standarde si GPS. Informatia lansarii acestui terminal vine de pe site-ul deaintech.com. Modelul LG Zone 4 este succesorul oficial al terminalului LG Zone 3, pe care producatorul l-a lansat oficial anul trecut.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Zone 4
Price
$ 115