Stiri

LG X4+ specificatii tehnice, pret, detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la LG au promis ca vor reveni pe piata telefoanelor rugged in acest debut de an si s-au tinut de cuvant. Compania sud-coreeana a lansat noul telefon LG X4+ un device care se vrea a fi un fel de smartphone rugged mid-range. Ce ofera el, aflam in cele ce urmeaza.

LG X4+ specificatii tehnice si detalii oficiale

Pe o piata a telefoanelor mobile rezistente, din ce in ce mai puternica, cei de la LG cauta sa castige teren. LG X4+ nu este insa telefonul prin care vor putea impresiona virtualii cumparatori interesati de astfel de telefoane, cu toate ca device-ul arata foarte bine si nu pare sa fie un smartphone rugged. In sine, nici n-am putea spune ca este, in adevaratul sens al cuvantului.

LG X4 +

E drept, LG X4+ se remarca indiscutabil prin faptul ca beneficiaza de certificarea militara MIL-STD 810G. Ce inseamna aceasta certificare pentru un telefon mobil? In principiu, faptul ca respectivul dispozitiv poate face fata schimbarilor climaterice, intemperiilor de orice fel, temperaturilor extreme, socurilor termale,umiditatii excesive, vibratiilor si diferitelor tipuri de impact.

Noul device al companiei sud-coreene se bucura de acest tip de certificare si castiga puncte solide pentru a putea fi inclus intre telefoane de tip rugged din 2018. Dar, acest device, cantareste doar 172.3 grame si are o grosime de doar 8.6 milimetri, semn ca LG a pus destul de mult accent pe infatisarea sa.

Pai, in aceste conditii, cam cat de rezistent credeti ca va fi acest telefon, cu toata certificarea lui militara? Posibil sa fie, si, tinand cont ca nu l-am testat, probabil ca nu este in regula sa ne antepronuntam asupra calitatii rugged a LG X4+.

Putem in schimb sa va oferim o idee despre configuratia sa. Device-ul are un ecran IPS ce 5.3-inch in diagonala, care produce o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Cam putin, daca ne gandim ca piata rugged a facut mai nou trecerea spre format 18:9 chiar si la aceste telefoane. Mai multe detalii gasiti citind despre Blackview BV9000 Pro pe blogul nostru.

LG X4 + (2)

Sub capota, LG a ales un procesor Snapdragon 425, pe care l-a cuplat cu 2 Gb memorie RAM si cu 32 Gb memorie nativa. Slotul pentru carduri externe nu lipseste, astfel ca viitorul utilizator al LG X4+ va putea extinde capacitatea acestuia de a stoca datele.

Telefonul are o camera foto de 13 megapixeli pe spate si, o alta de 5 megapixeli, frontal. LG X4+ ruleaza un Android 7.0 Nouga pre-instalat si asigura suport pentru LG Pay. La nivel de conectivitate remarcam faptul ca LG X4+ include Wi-Fi 802.11 b/g/n, blutooth 4.2, NFC si port USB Tip C. Aceste ultime doua detalii mi se par remarcabile pentru un telefon care se presupune a fi rugged. Sunetul pe LG X4+ va fi unul de o excelenta calitate (include Hi-Fi DAC), iar constructia sa se bazeaza pe aluminiu.

Conform presei din Coreea de Sud, noul LG X4+ va costa aproximativ 280 de dolari, o suma destul de mare in opinia mea pentru un telefon din aceasta categorie.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG X4 +