Reviews, Stiri

LG X300 review, pret si primele impresii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG Group a anuntat in Coreea lansarea modelului de smartphone LG X300, un terminal de tip entry-level, care nu trebuie confundat cu LG GX300. Pozitionat la jumatatea distantei dintre entry-level si mid-range, LG X300 beneficiaza de aportul unor specificatii tehnice decente si satisface consumatorii fara pretentii high-tech oferind inclusiv functii importante din game superioare. Daca esti un pasionat de smartphones produse de LG Group sau ai un astfel de telefon acasa, arunca o privire peste oferta noastra de huse de telefon LG si alege cea mai potrivita solutie pentru tine.

LG X300 review si impresii

Terminalul anuntat de compania LG ofera utilizatorilor un ecran cu o rezolutie foarte des intalnita la clasa mid-range: 1280×720. Display-ul sau are 5 inch si participa activ la impactul vizual puternic pe care smartphone-ul il are asupra cumparatorului. LG X300 este aspectuos, elegant si prin ecranul sau curbat similar cu cel al modelului G Flex lasa impresia de confort si admiratie. In spatele sau se afla un procesor Snapdragon 425 de 1.4 Ghz si o memorie de tip RAM care atinge 2 GB. Spatiul de stocare poate fi usor extins prin carduri microSD, in timp ce varianta standard include 16 GB la acest capitol.

Specificatiile decente continua in ceea ce priveste LG X300 si atunci cand este vorba despre sistemul dual de camere. Noul model al celor de la LG mizeaza pe o camera foto principala de 13 megapixeli, destul de impunatoare pentru un terminal de acest tip. Camera frontala pentru selfie-uri are 5 megapixeli, dar nu beneficiaza de functia Auto-Shot pe care o vom gasi ca particularitate la prima camera a telefonului. Exista un senzor de amprenta la acest telefon si el se poate gasi sub camera principala, in timp ce acumulatorul modelului LG X300 are 2500 mAh, o capacitate realmente redusa, dar zic eu suficienta tinand cont de specificatiile pe care LG X300 le propune. La capitolul conectivitate, modelul amintit include 4G LTE, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 si NFC. Smartphone-ul anuntat deja pe piata coreeana de catre LG va rula pe un sistem de operare Android 7.0 Nougat (secrete si avantaje ale acestui sistem) si va avea de asemenea inclus un port micro-USB 2.0.

LG X300 pret si disponibilitate

Itemul celor de la LG Group nu are o data exacta de lansare asa cum anunta site-ul gsmarena.com. In schimb, pretul vehiculat si confirmat intre timp, atinge suma de 220 de dolari pentru zona Coreea de Sud.

LG X300 este de ieri disponibil

LG X300 este de ieri disponibil

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
LG Group
Product Name
LG X300