Stiri

LG X Power 2, phablet cu Android 7.0 Nougat si baterie impresionanta

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

LG X Power 2 este un phablet cu display de 5.5 inch, anuntat in data de 23 februarie 2017 de catre compania sud-coreeana. Cel mai probabil, smartphone-ul va fi lansat oficial in luna martie. In ciuda dimensiunilor ecranului sau, phablet-ul pe care LG il propune pietei in acest final de februarie este unul cu o slaba densitate a pixelilor (267 ppi conform phonearena).

LG X Power 2 phablet care se bazeaza pe autonomia bateriei sale

LG Electronics a avut destula grija sa-si promoveze terminalul la superlativ in presa asiatica, acolo unde vom afla cu usurinta ca noul phablet LG X Power 2 va avea o baterie care rezista chiar si intr-un weekend prelungit fara reincarcare. Cu toate ca avem rezervele noastre in urma experientelor din trecut, LG X Power 2 are totusi o baterie impresionanta, macar din punct de vedere al capacitatii sale. Cei 4500 mAh care vor sta in spatele terminalului LG X Power 2 pot sustine o autonomie mare, iar datorita functiei de incarcare rapida, alimentatorul atinge full charged in mai putin de doua ore. Phonearena sustine ca playback-ul continuu de clipuri video merge pana la 15 ore. Ce mai ofera insa noul LG X Power 2 si cu ce ar trebui sa ne mai atraga?

LG X Power 2

LG X Power 2 specificatii complete

  • Lansare: martie 2017
  • Display: IPS LCD, HD, 5.5 inch, 267 ppi
  • Procesor: Octa-Core, 1.5 Ghz, 64 biti
  • Memorie RAM: 2GB
  • Memorie interna: 16 GB extensibila
  • Camera foto principala: 13 megapixeli cu autofocus, Digital Zoom, Geo Tagging
  • Camera foto secundara: 5 megapixeli Wide Angle si Flash
  • Baterie: 4500 mAh (video playback pana la 15 ore)

Phablet-ul ruleaza sistemul Android 7.0 Nougat, aspect demn de remarcat si salutabil. Noul device al celor de la LG mizeaza pe un display cu diagonala de 5.5 inch, care insa asa cum explicam inca din startul articolului, in ciuda rezolutiei sale HD (1280×720) pare sa stea cam prost la densitatea pixelilor (267 ppi). Ecranul beneficiaza totusi de tehnologia HD In-Cell Touch si pare pregatit sa surprinda culorile cele mai potrivite, macar pe timpul zilei. LG X Power 2 este un dispozitiv 4G, dotat cu functii precum GPS, senzor giroscopic sau microUSB 2.0, dar si care ofera conectivitate WiFi 802.11 b/g/n. Sistemul de camere foto propus de noul phablet al celor de la LG este format dintr-o camera foto principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli si flash LED plus o camera secundara dedicata pasionatilor de selfie-uri cu senzor de imagine de 5 megapixeli si lentile wide. Telefonul isi valorifica specificatiile prin prezenta unei memorii de tip RAM de 2GB si a unui spatiu de stocare interna de 16 GB. Acest spatiu se poate insa extinde conform LG prin microSD, prin microSDHC sau chiar prin microSDXC cu pana la 2000 GB.

Smartphone-ul de tip phablet cantareste relativ putin (numai 164 de grame) si masoara 8,4 milimetri grosime. Poate fi achizitionat pe culori ca albastru, negru, gri si auriu si beneficiaza de un design destul de atragator, tip LG, cu o constructie decenta si rezistenta (cel putin in aparenta). Pentru moment, compania sud-coreeana nu a precizat cat va costa acest device, care in luna martie va fi disponibil pe pietele smartphone din Europa, Asia si America. Pana la lansarea acestui terminal, va reamintim ca LG va miza puternic in aceasta perioada pe impresionantul LG G6, peste al carui review va invitam sa aruncati o privire.

UPDATE: Dispozitivul a ajuns si in Romania la eMag. Pret LG X Power 2 eMag: 849 RON

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LG Electronics
Product Name
LG X Power 2