Reviews

LG W30 Pro pret, specificatii tehnice si detalii oficiale. Primele impresii si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Noul LG W30 Pro a fost dezvaluit oficial presei in India. Poate fi achizitionat prin intermediul Amazon si este cel mai nou membru al familiei „W-series” de la LG. Conform presei din Asia, device-ul costa aproximativ 750 de lei, la data redactarii acestui articol.

Specificatii tehnice si impresii LG W30 Pro

LG a anuntat oficial noul sau smartphone din seria „W”. Este vorba despre modelul LG W30 Pro, un device care a primit „unda verde” in India. Smartphone-ul are ca pret de plecare suma de 12.490 de rupii indiene, aproximativ 750 de lei, pe site-ul Amazon.

Cea mai importanta caracteristica a modelului mi se pare setup-ul triplu de pe spate. Smartphone-ul vine cu o camera principala formata dintr-un senzor de imagine de 13 megapixeli, plus alti doi senzori de 8 megapixeli, respectiv 5 megapixeli. Ultimul dintre senzori este unul „de adancime”. Pe partea din fata, device-ul are o camera foto pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling de 16 megapixeli.

Un alt detaliu interesant despre LG W30 Pro este difuzorul, care aduce un plus de calitate la nivel de sunet. Practic, el asigura un boost la nivelul bass-ului, ceea ce se traduce printr-o experienta mult mai buna atunci cand utilizatorul asculta muzica la casti.

Device-ul LG W30 Pro este echipat cu senzor de amprente clasic, dar si cu tehnologie de deblocare faciala si ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie.

Producatorul anunta ca noul model LG W30 Pro este alimentat de o baterie de 4.050 de miliamepri, care mi se pare de asemenea un plus pentru acest device. La capitolul conectivitate, avem functia WiFi, dar si alte optiuni precum OTG, GPS, bluetooth, port USB si suport dual sim. Modelul are 172.7 grame si o grosime de 8.3 milimetri.

Este echipat cu un procesor Snapdragon 632 din zona midrange si primeste aportul unei memorii RAM de 4GB. Capacitatea nativa de stocare a datelor ajunge la 64 GB, ceea ce nu iese foarte mult din tiparul telefoanelor din zona midrange de pe piata asiatica. Exista si un slot microSD, pentru extinderea acestei capacitati.

Ecranul are o diagonala de 6.21 inch si este de tip FullVision, cu o rezolutie HD+ adica 1520 x 720 pixeli. Aspectul acestui ecran este unul modern: 18.5:9.

La noul LG W30 Pro ne place structura sa foto, bateria mare precum si procesorul destul de ok pentru zona mid-range. E drept, pentru pretul de catalog cu care se vinde noul model, consideram ca LG putea aduce un procesor ceva mai puternic, macar din seria Snapdragon 6XX. Compania a facut insa un nou compromis, iar efectul se va vedea in vanzari. Credem noi ca LG W30 Pro este un telefon decent, care nu face insa banii, in contextul in care concurenta asigura device-uri mai bune, la preturi chiar si mai mici.

Etichete:

LG W30 Pro
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG W30 Pro