Reviews

LG Velvet are ecran de 6.8-inch, super procesor si camera de 48 MP. Toate specificatiile si primele imagini

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

LG Electronics a anuntat oficial modelul LG Velvet, un handset echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, camera foto de 48 de megapixeli si ecran de 6.8-inch in diagonala. Primele pareri si imagini cu LG Velvet le gasesti mai jos.

Specificatii tehnice, pareri si imagini LG Velvet

Modelul LG Velvet poate fi achizitionat la pachet normal sau cu optionalul dual screen ca accesoriu. Prima versiune costa aproximativ 2000 de lei, in timp ce a doua versiune este ceva mai scumpa si costa undeva spre 2800 de lei.

LG Velvet are un design unic in format 3D Arc, cu margini ușor curbate și un afișaj OLED Full HD + Cinema FullVision de 6,8 inci, cu rezoluție de 2340 × 1080 pixeli și un raport de aspect de 20,5: 9. Telefonul vine, de asemenea, cu un decupaj de tip waterdrop, cu camera frontală în interior, în partea de sus a ecranului. Conform primelor informatii venite dinspre producator, el este alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845 cu placa video GPU Adreno 630.

Potrivit presei sud-coreene, modelul are certificare IP68, pentru protectie impotriva depunerilor de praf si apa. De asemenea, beneficiaza de certificare militara MIL-STD 810G pentru durabilitate. Senzorul de amprente este integrat sub ecran si ofera optiunea Wacom pentru stylus, care poate ajunge la un nivel de presiune impresionant.

Se pare ca LG Velvet ruleaza din fabrica Android 10, proaspat scos din fabrica, iar autonomia sa se bazeaza pe o baterie de 4.300 de miliamperi, cu suport de incarcare rapida la 10W plus incarcare wireless. La nivel de memorie, LG Velvet beneficiaza de 6GB RAM si de 128GB pentru stocarea de date. Producatorul pune la dispozitie un slot dedicat pentru carduri de memorie microSD, astfel ca viitorii utilizatori pot atasa carduri de memorie si extinde aceasta capacitate pana la 1TB, cu mentiunea ca LG Velvet functioneaza doar cu carduri de memorie de tip microSD.

Sectorul foto este de asemenea unul interesant. Partea frontala a telefonului, asa cum mentionam si mai sus, vine cu un decupaj in care se regaseste camera pentru selfie-uri. Interesant este si felul in care LG a gandit design-ul pentru cameră, cu picături de apă, ceea ce înseamnă că camerele din spate sunt aliniate vertical pentru a da senzația că picăturile de apă cad. Pe spate, LG Velvet are configuratie bazata pe trei camere, cu o combinație de cameră posterioară de 48 de megapixeli cu bliț LED, lentilă ultra-largă de 8 megapixeli și senzor de adâncime de 5 megapixeli. În față, există o cameră de 16 megapixeli pentru selfie-uri si sesiuni de video calling. Ar fi prematur totusi sa ne pronuntam asupra capacitatii telefonului de a performa in acest sector, fara sa-l avem la probe. Cel mai probabil, LG Velvet va asigura un nivel optim pe timpul zilei pentru fiecare utilizator, dar exista posibilitatea ca in situatii in care intensitatea luminii scade, telefonul sa-si diminueze nivelul de performanta.

Mergem insa mai departe, si aflam ce propune la nivel de conectivitate acest smartphone. Din informatiile oferite de presa din Coreea de Sud, el este echipat cu NFC si bluetooth, dar asigura si suport pentru tehnologia 4G LTE. Vine cu Wi-Fi, GPS/GLONASS/Beidou, mufa audio de 3.5 mm pentru casti si port usb de tip c pentru incarcarea rapida a bateriei sale. La nivel de dimenisini, noul LG Velvet isi subliniaza constructia de calitate.

Nu este doar un telefon bine construit, cu materiale de buna calitate, ci si un handset subtire (are doar 7.9 milimetri grosime) si usor (cantareste doar 180 de grame). Inaltimea sa ajunge la 167 de milimetri, iar latimea ajunge la 74.1 milimetri. Acesta este noul LG Velvet din acest an. Ce pareri va lasa?

Nu uita: Huawei iti ofera un telefon din zona mid-range extrem interesant ca pret, raportat la performantele pe care le ofera. Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 939 lei. Mai multe detalii despre acest telefon gasesti pe blogul nostru, in sectiunea review telefoane.

Etichete:

LG Velvet