Stiri

LG Velvet specificatii tehnice oficiale si primele impresii inainte de lansare

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

In cateva zile, compania LG Electronics, va lansa oficial noul smartphone LG Velvet. Acest nou device va dispune de un ecran cu decupaj de tip „dewdrop” pentru camera frontală și de un corp curbat. Avem toate informatiile in cele ce urmeaza.

LG Velvet specificatii tehnice oficiale inainte de lansarea oficiala

Sud-coreenii de la LG nu pierd timpul, chiar daca aceasta perioada este una dificila, marcata de pandemia de coronavirus. Puternicul grup asiatic va lansa prin divizia sa de telefoane un nou smartphone interesant in cateva zile. Este vorba despre LG Velvet, device care a primit deja prin intermediul presei din Asia, primele sale detalii oficiale, despre care vom discuta si noi in cele ce urmeaza.

Pana cand LG Velvet va fi lansat oficial, daca esti un fan al companiei, si nu numai, descopera un nou mod de a interactiona cu ecranul, care iti lasa mainile libere. Poti profita de oferta celor de la eMag care iti ofera acest telefon mobil LG G8S ThinQ, Dual SIM, 128GB, 4G, Mirror Black la numai 2.049 de lei. In plus, vei primi transport gratuit la aceasta comanda si poti achizitiona unul dintre cele mai bune terminale de la LG pe care le gasesti in acest moment pe piata.

Revenind la LG Velvet, noul smartphone va fi lansat oficial pe piata in Coreea de Sud, in cadrul unui eveniment care va fi transmis integral online. Inainte de lansarea oficiala, cateva dintre specificatiile oficiale ale device-ului au iesit la suprafata in mediul online.

Un promo care se leaga de lansarea LG Velvet a fost deja vazut in mediul online, si dezvaluie in acelasi timp primele specificatii cheie ale noului device. Posterul confirma decupajul de tip „dewdrop” pe care il va avea acest nou smartphone pentru camera sa frontala, dar si corpul usor curbat al telefonului. Din primele informatii, LG Velvet va fi condus spre performanta de procesorul octa-core Snapdragon 765 SoC.

În partea din spate, LG Velvet va avea o configurație foto sub forma de triunghi „raindrop” care include o cameră principală de 48 de megapixeli, un obiectiv ultra-lat de 8 megapixeli, precum și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Se zvoneste ca senzorul principal este Samsung ISOCELL Bright GM2. Decupajul din față va găzdui o cameră de 16 megapixeli pentru selfie-uri si diverse sesiuni de video calling, care in aceasta perioada au devenit tot mai populare.

LG Velvet va avea o memorie de 8 GB RAM, dar și 128 de GB dedicati stocarii de date, o stocare care poate fi extinsă cu până la 2TB prin intermediul unui card microSD. Telefonul va fi susținut de o baterie de 4.300mAh cu încărcare rapidă și suport wireless de încărcare. Dispozitivul va sosi cu un senzor de amprentă integrat in afișaj și cu certificare IP68 pentru rezistența la apă și praf, precum și o clasificare MIL-STD, certificare care intareste si mai mult ideea ca LG Velvet este un telefon foarte bine construit si suficient de rezistent. Dimensiunile sale sunt 167,1 x 74 x 7,85 mm, iar smartphone-ul cantareste 180g.

Compania LG anuntase anterior ca Aurora Green, Aurora Gray, Aurora White și Illusion Sunset sunt cele patru culori pe care noul LG Velvet va putea fi achizitionat in perioada urmatoare.. Prețul LG Velvet din Coreea de Sud este de așteptat să fie stabilit la 899.800 KRW (aproximativ 3000 Ron). Încă nu există niciun detaliu explicit (confirmat) cu privire la disponibilitatea globală a telefonului.

Etichete:

LG Velvet
Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Velvet