Stiri

LG V60 ThinQ va fi unul dintre primele telefoane interesante din noul an

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

LG va lansa in 2020 noul LG V60 ThinQ. Device-ul este de fapt un flagship, care incorporeaza tehnologie 5G si care ar urma sa fie prezentat cu ocazia Mobile World Congress 2020. Mai multe detalii despre el, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice LG V60 ThinQ. Unul dintre primele telefoane interesante din noul an va fi alimentat de procesorul Snapdragon 855

Compania sud-coreeană LG va fi prezentă la expoziția tehnologică Mobile World Congress 2020 în luna februarie și ar putea anunța noi telefoane emblematice cu aceasta ocazie. Compania a lansat LG V50 ThinQ 5G, smartphone considerat primul sau telefon cu 5G activat, cu accesoriu cu ecran dual împreună cu telefoanele ThinQ LG G8 ThinQ și G8s, toate cu ocazia Mobile World Congress 2019.

Conform unor informatii prezentate de site-ul Korea Herald, LG va anunta acum LG V60 ThinQ cu ocazia Mobile World Congress 2020, ceea ce inseamna ca ne aflam in fata lansarii unui nou terminal emblematic. De asemenea, informatia celor de la Korea Herald confirma faptul ca noul LG V60 ThinQ a avea ecran dual.

In linii mari, specificațiile smartphone-ului nu sunt cunoscute, dar foarte multe informatii de presa legate de el sustin că telefonul ar putea fi alimentat de chipsetul Snapdragon 865 care vine cu modem X55 5G pentru conectivitate 5G. Dupa Apple A12 Bionic si Kirin 980 de la Huawei, Snapdragon 855 a devenit cel de-al treilea chipset construit pe o arhitectura de 7 nanometri.

Snapdragon 855 foloseste un modem 5G nativ, ceea ce devine o premiera pentru producatorul originar din San Diego. Evident, dezvoltatorii si producatorii vor putea avea acces in continuare la modemul X24 prin conexiuni 4G. Modemul X24 LTE este capabil de viteze in donwload de pana la 2Gbps, iar pentru zona 5G, Qualcomm propune acum modemul X50. Pe Snapdragon 855 avem si procesor de imagine nou, ceea ce inseamna ca fotografierea se poate face si cu ajutorul algoritmilor AI pentru procesare.

Etichete:

LG LG V60 ThinQ