Reviews, Stiri

LG V30S ThinQ lansat oficial » specificatii tehnice si diferente fata de LG V30

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

De obicei, LG este unul dintre producatorii care impresioneaza la Mobile World Congress. In 2016, compania a debutat terminalul modular LG G5, iar anul trecut a adus pe piata modelul de top LG G6, handset care a fost printre primele telefoane cu display aproape „bezel-free”. In mod oarecum neasteptat, in 2018, compania sud-coreeana vine cu LG V30S ThinQ, un LG V30 cu mai multa memorie RAM si cu inteligenta artificiala.

Acelasi design ca LG V30, culori diferite

Telefonul se prezinta cu exact acelasi design ca si V30, acelasi sistem dual de camere, acelasi ecran 18:9, aceeasi baterie de 3.300 de miliamperi si acelasi procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Singurele imbunatatiri evidente sunt la capitolul memorie, acolo unde noul LG V30S ThinQ vine cu 6 Gb RAM (fata de 4 Gb Ram cat avea V30) si cu optiuni de 128 GB si 256 GB ROM (in contextul in care V30 avea 64 Gb).

Culorile din oferta LG V30S ThinQ sunt „new platinum grey” si „new moroccan blue” adica niste culori mai putin obisnuite pentru LG, un gri metalizat si un albastru cu nuante de turcoaz. Asta desigur, pentru a nu exista confuzie vizuala intre LG V30S ThinQ si LG V30.

LG V30S ThinQ (2) LG V30S ThinQ (

Intrebarea imediata care se naste si-o pun si cei de la The Verge, care totodata incearca sa ne ofere si raspunsul: „de ce apare pe piata de fapt LG V30S ThinQ”

Ce aduce nou LG V30S ThinQ: inteligenta artificiala, 6GB RAM si Oreo

LG a oferit o conferinta de presa de prezentare la Mobile World Congress in care a explicat de ce a optat pentru inteligenta artificiala pe noul sau telefon mobil.

Si totul se leaga de sectorul foto, acolo unde avem functia AI CAM, o tehnologie care analizeaza obiectul din fotografie si iti face recomandari exacte in functie de diversele scenarii posibile. Practic, aceasta functie poate ajusta contrastul, claritatea si chiar saturatia culorilor.

LG V30S ThinQ (3)

Noul LG V30S ThinQ aduce si asistentul virtual Google Assistant, iar ca sistem de operare avem acum la dispozitie Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata LG UX 6.0+. Trebuie mentionat si faptul ca acest device este primul telefon din portofoliul LG cu 6 GB RAM la bord.

Specificatii tehnice complete LG V30S ThinQ

  • Ecran: OLED, 6-inch, cu rezolutie Quad HD+ (2880 x 1440 pixeli), protectie Corning Gorilla Glass 5, densitatea pixelilor 538 pixel per inch
  • Sistem de operare: Android 8.0 Oreo (LG UX 6.0+)
  • Constructie: sticla si metal, cu certificare IP 68 si certificare militara MIL-STD 810G
  • Baterie: 3.300 miliamperi cu tehnologie Quick Charge 3.0 si incarcare wireless
  • Platforma: Qualcomm Snpadragon 835 (procesor) de 2.4 Ghz cu placa video Adreno 540, 6 GB memorie RAM (LPDDR4x) si 128 sau 256 GB stocare de date; (extinderea memoriei native este posibila prin carduri microSD)
  • Conectivitate: 4G VoLTE, Single SIM sau Dual SIM, WiFi 802.11 ac dual band, Bluetooth 5.0 LE, USB tip C 3.1, NFC, senzor infrarosu, GPS/AGPS/GLONASS; device-ul vine cu senzor de amprente pe spate si tehnologie de recunoastere faciala si vocala
  • Dotari foto: telefonul are camera principala duala de 16+13 megapixeli, cu posibilitate de inregistrare video la rezolutie 4K (30 fps); camera pentru selfie-uri si video – calling are 5 megapixeli cu lentile wide la 90 de grade si apertura F2.2
  • Greutate: 158 de grame
  • Grosime: 7.3 milimetri

Telefonul va fi lansat oficial in Coreea de Sud pentru inceput si la foarte scurt timp distanta si in Europa sau Statele Unite ale Americii. Momentan nu exista detalii oficiale legate de pretul de achizitie al acestui handset. Vom reveni cu amanunte!

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG V30S ThinQ