Stiri

LG V30 viziteaza site-ul Geekbench: telefonul vine cu procesor Snapdragon 835

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din aceasta perioada, iar terminalul a facut deja vizita oficiala pe site-ul Geekbench, cu cateva saptamani inainte de lansarea sa oficiala.

LG V30 release date » 31 august, la IFA Berlin 2017
LG V30 pret estimativ » 700 de dolari pentru varianta cu 64GB memorie interna

LG V30 specificatii oficiale conform Geekbench

Smartphone-ul LG V30 vine cu un procesor foarte puternic, asa cum era de altfel de asteptat. Terminalul vedeta al companiei LG Electronics va fi motorizat de un procesor Snapdragon 835, adica chip-ul care se adreseaza terminalelor de tip flagship in acest an.

LG V30 specificatii oficiale

Acest procesor va fi tactat la frecventa de 1.9 Ghz conform specificatiilor oficiale de pe site-ul de teste, in timp ce terminalul va avea preinstalat Android 7.1.2 Nougat.

Conform Geekbench, LG V30 atinge un scor de 1899 in single core si de 6350 in testul multi core. Chiar daca baza de date a acestui site nu ne ofera si alte detalii despre caracteristicile terminalului, punand cap la cap toate speculatiile legate de acest dispozitiv in ultima vreme putem construi un complet peisaj tehnologic.

LG V30 va avea un singur ecran principal, de tip OLED, cu diagonala de 5.7 inch. Panelul va fi din cate se pare FullVision si va avea un aspect 18:9. Conform site-urilor de specialitate din Asia, chipset-ul Snadpragon 835 va fi cuplat cu 4 GB memorie RAM si 64 GB capacitate de stocare a datelor.

Camera principala va fi duala si va fi echipata cu (cel putin un) senzor de imagine de 13 megapixeli, in timp ce bateria terminalului va avea o capacitate in cuantum de 3200 mAh. Conform asteptarilor, smartphone-ul vedeta al finalului de an pentru LG va fi incadrat in standarul de protectie IP 68.

Se speculeaza de asemenea ca device-ul va incorpora o tehnologie noua cu suport wireless, dar acest detaliu nu este momentan confirmat de nicio sursa de incredere.

Summary
  LG V30 viziteaza site-ul Geekbench: telefonul vine cu procesor Snapdragon 835
Article Name
LG V30 viziteaza site-ul Geekbench: telefonul vine cu procesor Snapdragon 835
Description
Viitorul terminal al celor de la LG, modelul LG V30, apare in baza de date a site-ului Geekbench cu o parte dintre specificatiile sale