Stiri

LG V30 veste surprinzatoare: handset-ul va miza pe un singur display

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 s-ar putea sa nu mai fie echipat cu doua display-uri, asa cum s-a intamplat in cazul predecesorilor sai. LG Electronics ar fi schimbat design-ul acestui telefon, care fata de LG V10 si LG V20 ar putea veni cu un ecran mai mare si mai puternic.

LG V30 cu panou OLED, dar diferit de LG V20

Vestile care vin dinspre LG par tot mai ciudate de la o zi la alta. In special vestile care privesc viitorul model al gamei V, mult-asteptatul LG V30. Ei bine, una dintre trasaturile distinctive si interesante ale acestor telefoane LG din seria V era ecranul secundar care putea fi folosit pentru accesarea aplicatiilor frecvent utilizate sau eventual, pentru verificarea notificarilor. Fata de predecesorii sai, LG V30 ar putea fi privat de aceasta caracteristica unica.

Conform studiilor de piata efectuate de LG Electronics, se pare ca ecranele secundare prezente pe modelele V10 si V20 n-au impresionat prea tare consumatorii. Conform XDA Developers, care citeaza surse interne ale LG, sud coreeni se pregatesc sa renunte la aceasta caracteristica! Compania producatoare prefera sa faca acest lucru in detrimentul ideii de a imbunatati precedentele ecrane secundare, considerandu-le o „risipa de timp si de bani”.

In schimb viitorul LG V30 va avea un singur display mai mare, probabil destul de similar cu ceea ce gasim in acest moment pe LG G6, cu raport 18:9. Foarte probabil acest display va acoperi o mare parte din panoul frontal si va fi unul de tip OLED.

LG V30

Ramane sa tratam totusi aceasta informatie cu o oarecare doza de rezerve, tinand cont ca speculatiile in aceasta perioada dinaintea lansarii terminalului s-au inmultit si par complet contradictorii. De asemenea, este de urmarit daca LG Electronics va merge pana la urma pe „mana” noii platforme actualizate a celor de la Qualcomm (Snapdragon 836) sau va ramane fidela ideii de baza care vizeaza includerea unui procesor de tip Snapdragon 835 de la Qualcomm.

Foarte posibil, terminalul LG V30 nu va fi lansat mai devreme de luna august, ba chiar anumite surse din presa sud coreeana lanseaza informatia ca modelul va fi oficial abia dupa data de 1 septembrie, cu ocazia IFA Berlin 2017, eveniment care va avea loc in debutul lunii septembrie (perioada  1.09 – 6.09).

UPDATE: Noi randari LG V30

Site-ul Mysmartprice.com in colaborare cu @OnLeaks ofera astazi o serie detalii interesante si picante despre fabricarea acestui phablet interesant, care va avea din cate se pare acest design. Vom reveni si cu alte detalii asupra viitorului model LG V30 in perioada urmatoare.

Summary
LG V30 veste surprinzatoare: handset-ul va miza pe un singur display
Article Name
LG V30 veste surprinzatoare: handset-ul va miza pe un singur display
Description
Conform ultimelor informatii, handset-ul LG V30 nu va urma aceiasi linie cu predecesorii sai si va avea un singur display, mai mare