Reviews, Stiri

LG Stylus 3 review: o alternativa low-cost la Samsung Galaxy Note

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG Stylus 3 reprezinta conform analistilor asiatici o alternativa ieftina, demna de luat in calcul, pentru Samsung Galaxy Note. Daca esti in cautarea unui smartphone de dimensiuni mari cu specificatii decente si un pret echitabil, atunci noul handset LG Stylus 3 ar putea fi raspunsul pe care il cauti. Despre specificatiile sale si despre o analiza compelxa a acestui device vom discuta ceva mai jos.

LG Stylus 3 review si specificatii

Handset-ul a fost anuntat de catre compania LG Electronics inca din luna decembrie a anului trecut. Practic vorbim despre inlocuitorul terminalului LG Stylus 2 si despre un device cat se poate de interesant din punct de vedere al ofertei sale generoase. In primul rand, LG Stylus 3 este echipat cu un display impresionat HD de 5.7 inch, cu rezolutie 1280×720. IPS-ul in 16 milioane de culori are un raport ecran-corp de 72.1 % si o densitate a pixelilor de 258 ppi. Ecranul este asigurat printr-o protectie din sticla curbata de tip 2.5 D, insa chiar si-asa, nu strica sa-l acoperiti cu o folie de protectie LG sau sa-l imbracati intr-o eleganta husa LG daca decideti sa-l cumparati. De remarcat ca display-ul sau este imbunatatit de tehnologia In-Cell Touch.

LG Stylus 3 review

LG Stylus 3 review

Spre bucuria noastra si a utilizatorilor, LG Stylus 3 este anuntat ca va rula pe Android 7.0 Nougat, cel mai nou si mai valoros probabil sistem de operare de pe piata. Compatibil 4G LTE, LG Stylus 3 vine cu o particularitate care poate fi usor de descoperit inca din denumirea produsului. Este vorba despre „stiloul” care se va demonstra probabil foarte util atunci cand vine vorba de notite, jocuri sau alte aplicatii. In spatele performantei sale, device-ul se bazeaza pe un procesor octa-core de la Mediatek MT 6750 de 1.5 Ghz, pe o memorie RAM de 3GB si pe placa video Mali T860, una excelenta pentru un smartphone de proportii mid-range. In ceea ce priveste stocarea, ei bine LG Stylus 3 este un dispozitiv care se bazeaza pe 16 GB memorie interna, dar care isi poate extinde capacitatea de stocare printr-un card microSD pana la 256 GB.

Nu lipsesc din componenta sa dotari precum Bluetooth 4.2, Radio FM, GLONASS, GPS, NFC, port audio casti de 3.5 mm sau port micro USB 2.0. Sistemul de camere este unul dual, camera principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli fiind dublata de existenta unei camere frontale pentru selfie-uri care se bazeaza pe un senzor de imagine de 8 megapixeli. Acumulatorul smartphone-ului din imagini este unul de 3200 mAh care, foarte important, poate fi scos/inlaturat.

LG Stylus 3 disponibilitate

Handset-ul LG Stylus 3 cu stilou si ecran de 5.7 inch HD, poate fi achizitionat in doua culori spectaculoase. Cei interesati trebuie sa stie ca terminalul va putea fi cumparat intr-una din urmatoarele culori: titan si roz-auriu.

LG Stylus 3

LG Stylus 3

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG Electronics
Product Name
LG Stylus 3