Reviews

LG Stylo 4 anuntat oficial: specificatii tehnice, pret, primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Compania LG a lansat oficial pe piata noul telefon LG Stylo 4, anunta tmonews. Telefonul ajunge pentru inceput in Statele Unite prin intermediul operatorului MetroPCS, un serviciu wireless prepaid de la T-Mobile. Ce specificatii aduce LG Stylo 4, aflam in cele ce urmeaza.

LG Stylo 4 lansat oficial in SUA: are ecran de 6.2-inch, display Full HD+ si Stylus

LG ne rezerva iata o surpriza placuta prin faptul ca decide sa continuie gama Stylus, dar si sa aduca un astfel de device pe piata, cu un display mai mare. Anul trecut, versiunea LG Stylo 3 Plus avea un ecran de doar 5.7-inch.

Noul terminal al companiei Sud-Coreene, ajunge pentru inceput in Statele Unite, acolo unde gama s-a bucurat de un succes mai mare in 2017, decat in ultimii ani. De aceasta data, LG Stylo 4 propune o experienta noua, cu un ecran vizibil imbunatatit si de dimensiuni mult mai mari.

Handset-ul se bazeaza acum pe o diagonala de 6.2-inch pe un display care suporta o rezolutie maxima, Full HD+. In plus, tinand cont de natura si obiectivul device-ului, producatorul alege sa-l echipeze si cu cateva functii speciale si atractive. Una dintre acestea este optiunea Memo Screen Off, care permite utilizatorului sa scrie pe display-ul telefonului, folosindu-se de stylus, chiar daca ecranul device-ului este inchis.

LG Stylo 4

LG Stylo 4

De asemenea, optiunea GIF Capture, permite viitorului posesor de LG Stylo 4 sa capteze imagini din timpului unui video, pe care apoi sa le editeze sub forma unor gif-uri. Aspectul ecranului este in format modern, 18:9, iar rezolutia sa, 2160 x 1080 pixeli, il va ajuta sa ofere claritate si continut de mai buna calitate.

LG Stylo 4 trece drept telefon din zona mid-range, astfel ca in interior, ascunde un procesor Snapdragon 450 de la Qualcomm, chipset cuplat cu o memorie RAM de 2GB. Capacitatea de stocare a datelor este de 32 GB, dar poate fi extinsa via microSD. Sistemul de operare lasa utilizatorului aproximativ 20.94 GB utilizabili. Si apropos de sistem de operare, LG Stylo 4 ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, customizat cu o interfata in-house a producatorului.

LG Stylo 4 (2)

Terminalul are o baterie de 3.300 de miliamperi, iar pe spate se gaseste o camera principala de 13 megapixeli cu autofocus si senzor de amprenta plasat in imediata sa apropiere. Frontal, LG Stylo 4 are o camera de 5 megapixeli.

Specificatii cheie LG Stylo 4

  • – Ecran de 6.2 -inch, cu rezolutie Full HD+ si aspect 18:9
  • – Procesor Snapdragon 450
  • – Memorie RAM de 2 GB
  • – Memorie nativa de 32 GB, extensibila via microSD
  • – Camera principala de 13 megapixeli cu autofocus
  • – Camera frontala de 5 megapixeli
  • – Stylus
  • – Baterie de 3.300 miliamperi
  • – Senzor de amprente pe spate
  • – Sistem de operare Android 8.1 Oreo
  • – Alte optiuni: DTS:X Surround Sound technology, QLens, NFC, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, 4G LTE, 3.5mm audio jack si port microUSB 2.0

Foarte ciudat mi se pare pretul LG Stylo 4, care „la liber” costa nu mai putin de 239 de dolari. Suma imi suna usor exagerat si nu cred ca telefonul va avea succes daca va fi comercializat in Europa la acest pret, altfel decat la abonament.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 9 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Stylo 4
Price
$ 239