Reviews, Stiri

LG Stylo 3 Plus a fost lansat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG Stylo 3 Plus, un smartphone care ruleaza cel mai nou sistem de operare Android, are ocazia sa debuteze pe piata din Statele Unite ale Americii chiar astazi. Este vorba despre un item cu design placut si pret excelent pentru aceasta piata, care foarte probabil va ajunge si in Europa. LG Stylo 3 Plus, mid-range-ul de buget al celor de la LG Electronics poate fi urmarit si in clipul de mai jos.

Specificatii si primele impresii LG Stylo 3 Plus

Pentru un terminal de buget, LG Stylo 3 Plus se prezinta destul de bine. Fara indoiala, aspectul este unul tipic pentru gama mid range LG Electronics si pare sa prezinte o constructie solida, cu materiale si finisaje de calitate. Cu siguranta, aceste detalii nu-i vor impresiona foarte mult pe americani, care raman oarecum reticenti la ceea ce ofera LG in ultimii doi ani, insa pentru zona europeana, LG Stylo 3 Plus va fi o solutie destul de interesanta.

LG Stylo 3 Plus

Phabletu-ul LG Stylo 3 Plus are un display care prezinta o rezolutie Full HD (in speta 1920×1080 pixeli) si o diagonala de 5.7 inch. Fara indoiala, acest detaliu este unul foarte bine venit, pentru ca ecranul noului dispozitiv LG mi se pare unul bun pentru gama mid-range, ajutat si de dimensiunea mare a sa. In spatele sau descoperim un procesor marca Qualcomm, un octa core de buna calitate, care va asigura un nivel optim de performanta terminalului. Chipsetul Snapdragon 435 (frecventa 1.4 Ghz) va functiona si cu sprijinul unei memorii RAM de 2GB, in timp ce utilizatorul va avea la dispozitie un spatiu de stocare de 32GB. Din fericire, LG Stylo 3 Plus are slot pentru carduri de tip microSD, astfel ca aceasta capacitate de baza de 32 GB a memoriei native, poate fi extinsa pana la 128 GB.

Dotarile foto nu sunt iesite din comun, dar se pot incadra fara dubii exact in gama mid-range. Camera principala a item-ului are la bord un senzor principal de 13 megapixeli, in timp ce camera destinata amatorilor de selfie-uri este sustinuta de un senzor de imagine de 5 megapixeli. In ceea ce priveste calitatea video a clipurilor pe care le veti putea filma cu ajutorul LG Stylo 3 Plus, ei bine aflat ca prima camera, cea principala, poate captura video la rezolutie Full HD.

LG Stylo 3 Plus (4)

Evident, detaliul care contribuie inclusiv la denumirea acestui model de telefon, stylus-ul, este si el prezent in pachetul standard al LG Stylo 3 Plus. La interior, descoperim si o baterie destul de generoasa, cu o capacitate de 3080 mAh (aceasta asigura se pare o autonomie de pana la 14 ore in cazul utilizarii intense a device-ului, ceea ce fara indoiala este foarte bine), in timp ce device-ul nu este lipsit de scanner-ul de amprente atat de necesar (scannerul este amplasat in apropierea camerei foto). Detaliul cel mai important poate in materie de caracteristici ale item-ului este prezenta celui mai nou sistem de operare al Android, Nougat 7.0, care se pare ca este si foarte bine optimizat.

Dimensiunile terminalului sunt bune si contribuie la calitatea estetica a acestui item. Remarcabil pentru un mid-range LG este faptul ca smartphone-ul de tip phablet coboara sub 7.5 milimetri grosime, dar si amanuntul important ca terminalul nu depaseste ca greutate 150 de grame. LG Stylo 3 Plus poate fi achizitionat doar pe culoarea gri in Statele Unite si nu este privat de mufa de casti de 3.5 milimetri, de functii precum GPS cu A-GPS, GLONASS, portul microUSB, NFC si Wi-Fi Sharing.

LG Stylo 3 Plus (2)

Puncte forte LG Stylo 3 Plus:

  • – Acumulatorul cu o capacitate foarte buna
  • – Display-ul FHD in 16 milioane de culori
  • – Sistemul de operare Android 7.0 Nougat
  • – Spatiul de stocare nativ 32 GB
  • – Greutate mica (150 grame)
  • – Carcasa eleganta si destul de subtire

Puncte slabe LG Stylo 3 Plus:

  • – pretul de achizitie este unul prea mare 225 de dolari „la liber”, adica aproape 1000 RONI. Cam mult tinand cont ca „performantele” mid-range din ultima vreme ale telefoanelor LG sunt modeste
  • – dotarile foto sunt slabe, cel mult mediocre
  • – memoria RAM la acest pret ar fi fost binevenita la 3GB
Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Stylo 3 Plus
Price
$ 225