Reviews

LG Style3 – detalii oficiale, pret, disponibilitate si pareri la prima vedere

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

LG Electronics a ales Japonia, drept tara unde sa-si lanseze noul smartphone din zona mid-range, LG Style3. Este vorba despre un device care poate fi achizitionat pe culorile alb (aurora white) si negru (mirror black). Va deveni disponibil pe aceasta piata, si ulterior si pe alte piete importante din Asia, Europa si America de Nord. Toate detaliile despre LG Style3, in cele ce urmeaza.

LG Style3 specificatii tehnice

6.1-inch (3120 x 1440 pixels) 19.5:9 FullVision OLED display
Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform with Adreno 630 GPU
4GB LPDDR4x RAM, 64GB (UFS 2.1) storage, expandable memory up to 512GB with microSD
Android 10
48MP rear camera with f/1.8 aperture, LED flash, secondary 5MP camera
8MP front camera with f/1.9 aperture
Fingerprint sensor, Dedicated AI button
Water, dust resistant (IP68), MIL-STD 810G certified
Dimensions: 153.2 x 71.9 x 7.9mm; Weight: 162g
3.5mm audio jack, 32-bit Advanced Hi-Fi Quad DAC, Boombox Speaker
4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4GHz and 5GHz), Bluetooth 5 LE, GPS, NFC, USB Type-C
3500mAh battery

LG Style3 pret si disponibilitate

LG a introdus „pe tacute” Style3 (L-41A), cel mai recent smartphone al companiei, in Japonia. Acesta împachetează un ecran Quad HD + OLED de 6,1 inchi, rulează Android 10, vine cu o cameră posterioară de 48 de megapixeli, împreună cu o cameră de 5 megapixeli, scanner de amprente montat pe spate, este rezistent la apă și praf, are certificare IP68 și rezistență de grad militar și ambalează o baterie de 3500mAh, fiind alimentat de un Snapdragon 845 SoC vechi de doi ani. Conform presei internationale, pretul sau este unul destul de piperat. In „traducere romaneasca” el se apropie de suma de 1500-1600 de lei.

Pareri la prima vedere despre LG Style3

Noul model LG Style3 are cateva capitole la care lasa o impresie foarte placuta. Pe de alta parte, tinand cont ca device-ul impacheteaza un procesor destul de vechi (desi inca unul bun) face ca pretul sau sa para putin cam prea mare.

Noul smartphone din zona mid-range al producatorului sud-coreean vine cu un ecrand e 6.1-inch in diagonala, ecran cu rezolutie Quad HD+ si tehnologie OLED. Este un prim detaliu de calitate pe acest device, menit sa ofere o experienta foarte placuta utilizatorului. Imagini vii si colorate, cu luminozitate de foarte buna calitate, pe un panel cu tehnologie de ultima generatie.

Asa cum spuneam, LG a optat pentru un chipset ceva mai vechi. Desi, nimeni nu poate contesta faptul ca Snapdragon 845 este un procesor inca actual si bun, se naste intrebarea de ce LG a acceptat sa revitalizeze acest procesor pe unul dintre telefoanele sale promitatoare? Pe de alta parte, vorbim totusi de un procesor dedicat acum 2 ani zonei premium. Faptul ca LG Style3 este acum un telefon din zona mid-range, confirma cat de mult a evoluat piata in aceasta perioada de destul de scurta. A evoluat in bine, e clar, iar aceste detalii confirma acest lucru. Snapdragon 845 este un chipset bun, inca actual, cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 630 GPU si cu o memorie RAM de 4GB. Capacitatea nativa de stocare a datelor pe acest telefon este de doar 64GB, dar ea poate fi extinsa cu ajutorul unor carduri de memorie microSD pana la 512 GB.

LG Style3 vine cu un setup dual camera pe spate, camere aranjate orizontal, cu un prim senzor de 48 de megapixeli si un al doilea senzor de 5 megapixelei. Smartphone-ul are 8 megapixeli pe camera frontala, dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video calling.

Noul telefon impacheteaza si o baterie de 3500 de miliamperi, Li-Ion, despre care nu stim inca ce fel de tehnologie rapida de incarcare imbratiseaza. Stim, in schimb, ca LG Style3 ruleaza din fabrica Android 10, proaspat scos din cutie. Telefonul sud-coreenilor are certificare IP68 si IPX5, ceea ce il face mult mai rezistent. Totodata, LG Style3 vine cu senzor clasic de amprente montat pe partea din spate, iar la capitolul conectivitate se lauda cu optiunile 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz and 5GHz), Bluetooth 5 LE, GPS, NFC si port USB Type-C 2.0.

Etichete:

LG Style3
Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Style3