Reviews

LG Signature Edition » phablet premium in editie limitata cu specificatii foarte puternice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la LG Group “arunca” pe piata o editie premium , care momentan nu are un pret oficial de achizitie. Este vorba despre LG Signature Edition, un smartphone in editie limitata, cu specificatii si design foarte atractive.

LG Signature Edition are ecran de 6-inch QHD Full Vision, 6 GB RAM si 256 GB stocare de date

Din pacate, compania anunta ca device-ul care va fi disponibil doar pe culorile clasice (alb si negru) este construit in editie limitata. Astfel, aflam ca LG Signature Edition va fi produs doar in 300 de unitati si va fi pus in vanzare incepand cu finalul acestui an. Din pacate, momentan nu exista un pret oficial de achizitie. In ceea ce priveste disponibilitatea este „foarte posibil ca telefonul sa poata fi achizitionat doar prin intermediul site-ului oficial al companiei”, sustine Korea Herald.

Ce specificatii aduce insa LG Signature Edition? Haideti sa aruncam o privire peste ele.

Smartphone-ul este construit din materiale premium, iar acest aspect este usor observabil prin intermediul imaginilor de presa. Aflam insa si provenienta materialelor precum si originea lor si este clar ca ne poate impresiona usor faptul ca LG s-a gandit la zirconiu si ceramica pentru spatele elegant pe care il observam in poze.

De remarcat ca viitorul cumparator al LG Signature Edition va putea chiar sa-si inscriptioneze numele pe acest telefon, undeva pe partea din spate. In imaginile de prezentare, pe spate observam momentan inscriptia „LG Signature Edition”.

LG Signature Edition

In materie de specificatii tehnice, observam asemanarea clara dintre acest model si LG V30, varful de gama lansat in acest final de an.

Avem un ecran Full Vision OLED (productie proprie LG) cu rezolutie Quad HD si diagonala de 6-inch. Densitatea pixelilor atinge un impresionant 538 pixeli per inch.
Sub capota, smartphone-ul in editie limitata a inclus un procesor octa-core Snapdragon 835 de la Qualcomm, pe care l-a cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 540.

Terminalul are o memorie RAM de 6 GB LPDDR4X si o memorie interna de 256 GB. LG Signature Edition ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo customizat cu interfata LG UX 6.0 +.

In sectorul foto, device-ul ne propune o camera foto principala duala cu senzori de 16, respectiv 13 megapixeli. Pe senzorul principal descoperim o apertura excelenta F1.6, iar pe seonzul secundar o apertura foarte buna F1.9. De remarcat ca aceasta camera vine cu autofocus, stabilizare optica, PDAF si dual LED Tone.

Camera frontala pentru selfie-uri si video calling are o rezolutie de doar 5 megapixeli, cu unghiuri la 90 de grade si apertura F2.2.

LG Signature Edition (1)

LG Signature Edition este la fel ca si V30 (despre care puteti citi toate detaliile in acest review LG V30) protejat impotriva apei sau prafului, prin certificarea IP68.

Capabil de conectivitate 4G VoLTE, cu tehnologie Bluetooth 5.0 si port USB Type C la dispozitie, LG Signature Edition ascunde si o baterie buna de 3300 de miliamperi, cu incarcare rapida (Quick Charge 3.0) si Wireless Charging. Remarcam si prezenta unui sistem de sunet foarte valoros (32-bit Advanced Hi-Fi Quad DAC).

LG Signature Edition are 189 de grame si o grosime de doar 7.6 milimetri. Inaltimea sa atinge 151.7 milimetri, iar latimea doar 75.4 milimetri. Specificatiile complete ale telefonului le gasiti mai jos:

LG Signature Specificatii tehnice
Display 6-inch (2880 x 1440 pixels) QHD+ OLED display with a 18:9 aspect ratio, 538 PPI, Corning Gorilla Glass 5
Procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 835 Mobile Platform cu Adreno 540 GPU
Memorie 6GB LPDDR4x RAM, 256GB (UFS 2.1) internal memory, expandable memory up to 2TB with microSD
Sistem de operare Android 8.0 (Oreo) with LG UX 6.0+
Camera foto principala 16MP cu apertura f/1.6, unghiuri de vizualizare la 71 de grade, dual-tone LED flash, Laser auto focus, OIS, EIS, PDAF, 13MP cu apertura f/1.9 aperture si unghiuri de vizualizare la 120 de grade
Camera foto frontala 5MP cu unghiuri de vizualizare la 90 de grade si apertura f/2.2
Dimensiuni 151.7 x 75.4 x 7.6mm; Greutate: 189g
Senzor de amprente Da
Certificare IP Da: Water, dust resistant (IP68)
Sunet 32-bit Advanced Hi-Fi Quad DAC
Altele 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4GHz and 5GHz), Bluetooth 5.0 LE, GPS, NFC, USB Type-C 2.0 (3.1 compatible)
Baterie 3,300mAh battery with Qualcomm Quick Charge 3.0, Wireless charging

Sursa: lge.co.kr

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG Group
Product Name
LG Signature Edition