Stiri

LG Q7 cu Android 8.1 Oreo si 4 GB RAM prezent in GeekBench

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa ce si-a lansat varful de gama la inceputul lunii mari (citeste un review LG G7 ThinQ pe blogul nostru), compania din Coreea de Sud pregateste lansarea modelului LG Q7, succesorul oficial al modelului LG Q6 de anul trecut. Terminalul a primit deja certificarea FCC.

LG Q7 specificatii tehnice conform GeekBench

Luna trecuta, LG Q7, succesorul oficial al modelului Q6 din 2017, a primit certificarea FCC cu numarul de model LM-Q710TS.

Mai nou, terminalul cu numarul de model LGE LM – Q710 a fost „zarit” si in GeekBench, detaliu care ofera o prima impresie si asupra specificatiilor produsului.

Conform bazei de date a site-ului de benchmarking, Q7 se va baza pe un procesor de la MediaTek, model Helio P10. Chipset-ul producatorului taiwanez va fi cuplat de sud-coreenii de la LG cu 4GB RAM si va rula din fabrica, Android 8.1 (Oreo). Anul trecut, device-ul beneficia de un procesor Qualcomm (Snapdragon 435 SoC) si versiuni de memorie de 3GB RAM sau 4 GB RAM (pe modelul LG Q6+).

Surprinzator, LG a optat pentru eficienta inaintea performantei, cu toate ca LG Q7 din acest an obtine rezultate multumitoare, chiar superioare modelului de aunl trecut. Evident insa ca LG putea opta tot pentru un procesor Qualcomm si se putea indrepta spre Snpadragon 450 spre exemplu, insa a ales iata, varianta MediaTek.

Aproape sigur, LG Q7 va avea ecran Full HD+ si va fi, la fel ca si predecesorul sau, certificat militar cu MIL-STD 810G.

LG Q7

Rezultate GeekBench pentru LG Q7

In testele de benchamarking, Q7 de la LG a obtinut 630 de puncte (Single-Core), respecitiv 2322 puncte (Multi-Core), performante superioare, asa cum explicam si mai sus, modelului de anul trecut, LG Q6, care se baza pe procesor Snapdragon. Pentru o imagine completa asupra noului telefon al sud-coreenilor va trebui sa mai asteptam cateva saptamani.Sursa informatiilor prezentate mai sus este slashleaks.com

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes