Reviews

LG Q7 este oficial: specificatii tehnice, pret si primele impresii

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania LG a anuntat oficial cel mai nou smartphone al sau din seria „Q” si totodata, succesorul oficial al modelului LG Q6 de anul trecut. Modelul LG Q7 este cel mai nou si important release al companiei dupa ce, in urma cu trei saptamani a fost anuntat varful de gama din seria „G”. Detalii complete despre modelul G7 gasiti in acest review LG G7 ThinQ de pe blogul nostru. Revenind la LG Q7, tot ceea ce trebuie sa stiti despre el, veti descoperi rapid, in cadrul acestui articol.

LG Q7 pret, specificatii tehnice, primele pareri

Context

In iulie 2017, compania LG anunta noua sa serie Q si aducea in prim plan trei telefoane de calitate la preturi accesibile. In acest an, producatorul sud-coreea continua pe aceeasi linie si in acelasi ritm si scoate la vedere terminalele LG Q7, LG Q7 + si LG Q7 Alpha. Noi vom discuta in cele ce urmeaza despre modelul LG Q7, un terminal care se anunta atragator pentru pretul sau final de achizitie.

LG Q7 la prima vedere

Modelul LG Q7 se afla in fruntea listei de promisiuni a companiei pentru gama mid-range de buget (stim, e o exprimare fortata) pe care producatorul ne-o propune inca din luna mai. Alaturi de cei doi parteneri de gama, device-ul se adreseaza in mod categoric unui anumit sector de consumatori si impresioneaza la cateva capitole, fara a avea insa forta de a se lupta pe acest sector cu terminale parca mai bine construite si mai bine echilibrate din punct de vedere al raportului calitate-pret pe care il ofera. Veste buna dinspre LG: faptul ca toate aceste trei terminale anuntate azi beneficiaza de certificare militara la fel ca si predecesorul sau (MIL-STD 810G), dar si de certificare IP68 (spre deosebire de modelul de anul trecut) Veste proasta? Nu stim inca preturile de achizitie ale acestora, pentru ca LG nu a emis niciun comunicat de presa legat de acest detaliu, de altfel foarte important. Se estimeaza insa ca LG Q7 si partenerii sai de gama nu vor avea preturi mari.

Ce specificatii tehnice aduce LG Q7

La fel ca si LG G7, aceste modele de telefon vor beneficia de o constructie de foarte buna calitate, dar si de optiuni premium (ceea ce ne pune putin pe ganduri cand vine vorba de pretul pe care suntem pregatiti sa-l intampinam). Printre acestea, amintim modul Portret, QLens, calitate Hi-Fi audio sau DTS:X 3D la nivel de sunet.

LG Q7 (2)

Noul LG Q7

Device-ul ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo si se bazeaza pe un ecran Full HD+ cu diagonala de 5.5-inch. Ecranul Full Vision cu aspect 18:9 se bucura de o rezolutie 1080 x 2160 pixeli si are o densitate a pixelilor calibrata la 442 pixeli per inch.

Conform producatorului, procesorul octa-core va fi tactat la frecventa de 1.5 Ghz sa 1.8 Ghz (in functie de piata pe care modelul este dispoinibil) si va fi cuplat cu 3GB RAM. Camera principala pe LG Q7 atinge 13 megapixeli si beneficiaza de lentile PDAF, in timp ce frontal, device-ul se bazeaza pe 8 megapixeli.

La nivel de stocare de date, LG Q7 are 32 GB la bord, insa va permite extinderea memoriei native pana la 2TB via microSD. In termeni de conectivitate se pare ca intreaga familie LG Q7 se bazeaza pe aceleasi optiuni: 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth v4.2, GPS/A-GPS, NFC si port USB Tip C (v2.0). Smartphone-ul are o baterie de 3.000 de miliamperi care suporta tehnologie de incarcare rapida Qualcomm, datorita careia, LG Q7 ar urma sa se incarce pana la 50% in aproximativ 30 de minute. Dimensiunile device-ului sunt de 143.8×69.3×8.4mm, iar greutatea sa atinge 145 de grame.

Ce spune LG Electronics dupa lansarea oficiala

„Combinand optiuni de ultima generatie am reusit sa aducem pe piata in acest an modelul LG G7 ThinQ. Prin noul modelul LG Q7 incercam sa continuam pe acelasi trend pentru ca noi, la LG, consideram si acest telefon drept o combinatie perfecta intre optiuni de ultima generatie, design, performanta si pret.” a anuntat astazi, Ha-Jeung-uk, senior vice-presedinte si leader-ul pe sectorul business la LG Electronics Mobile Communications Company. Q7 de la LG va fi disponibil pe culori precum negru, albastru si violet. Noua serie va ajunge si in Europa, urmand ca apoi sa „merga” pana in America si Asia.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Q7