Reviews, Stiri

LG Q6, Q6 Plus si Q6a prezentate oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Smartphone-ul LG Q6, versiunea mini a varfului de gama, LG G6, a fost oficial anuntat de catre compania sud-coreeana si vine cu trei alte versiuni interesante: LG Q6, Q6 Plus si Q6a.

LG Q6, Q6 Plus si Q6a specificatii si caracteristici importante

Toate cele trei modele LG Q6, Q6 Plus si Q6a vin cu un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD, dar pot suporta si rezolutii de 2160x 1080 pixeli. Conform informatiilor prezentate de site-ul Gizmochina, toate cele trei modele au o foarte buna densitate a pixelilor, care ar fi calibrata la 442 pixeli per inch. Ecranele acestor trei modele LG Q6, Q6 Plus si Q6a sunt curbate si inconjurate de o rama splendida din aluminiu.

LG Q6, Q6 Plus si Q6a (1)

Cele trei modele sunt toate motorizate de acelasi tip de procesor, chipsetul Snapdragon 435 de la Qualcomm. Diferenta este ca LG Q6 vine cu o memorie de 4GB RAM si 64 GB pentru capacitatea de stocare a datelor, in timp ce „colegii” sai de gama, sunt ceva mai putin ofertanti. LG Q6 Plus (a nu se confunda cu modelul LG G6 Plus) vine cu 3 GB memorie RAM si 32 GB capacitate de stocare a datelor, in timp ce LG Q6a se bazeaza pe 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie nativa de stocare a datelor.

LG Q6, Q6 Plus si Q6a (2)

Specificatii similare gasim si in ceea ce priveste dotarile foto. Toate cele trei modele, LG Q6, Q6 Plus si Q6a , se bazeaza pe o camera foto principala de 13 megapixeli cu LED Flash, dar si pe o camera frontala de 5 megapixeli cuplata la un senzor de recunoastere faciala! Cele trei modele ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat, customizat cu interfata proprietara a LG, UX 6.0. De asemenea, toate cele trei telefoane, LG Q6, Q6 Plus si Q6a au baterii cu capacitate similara: 3000 miliamperi.

LG Q6, Q6 Plus si Q6a

Interesant este ca noile modele LG seamana nu doar ca aspect, dar au si aceleasi dimensiuni: 8.1 milimetri grosime, 142, 5 milimetri inaltime si 69.3 milimetri latime. Toate trei, cantaresc fiecare 149 de grame si vin in variante diferite de culoare. LG Q6 va putea fi achizitionat pe culori ca Astro Black, Ice Platinum, Mystic White si Terra Gold, in timp ce LG Q6 Plus adauga si culoarea Marine Blue. Modelul LG Q6a va fi disponibil doar pe culori precum Astro Black, Ice Platinum si Terra Gold.

LG Q6, Q6 Plus si Q6a pret si disponibilitate

Din pacate, pentru moment, LG Electronics nu a confirmat pretul pentru vreunul dintre modelele LG Q6, Q6 Plus si Q6a. Din august insa, acestea vor fi disponibile in zona Asia, iar ceva mai tarziu, spre toama, le vom putea vedea in Europa, America Latina si America de Nord. Vom reveni si noi cu detalii despre pret in cadrul acestui articol, in curand. Ramaneti alaturi de noi!

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Q6