Reviews

LG Q31 a fost anuntat oficial. Are camera duala, Android 10 si procesor de la MediaTek. Toate detaliile

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Noul LG Q31 a fost anuntat oficial de catre producatorul sud-coreean. Device-ul poate fi achizitionat doar pe culoarea argintiu-metalic si are cateva specificatii foarte interesante pentru acest segment de piata.

Pret LG Q31

Din primele informatii, noul model LG Q31 va putea fi achizitionat incepand cu finalul acestei luni. Versiunea disponibila pe piata ofera 3GB dedicati memoriei RAM si 32 GB pentru stocarea de date. Telefonul poate fi achizitionat pe culoarea argintiu metalic si va costa aproximativ 700 de lei.

Specificatii tehnice LG Q31

Noul model LG Q31 se bazeaza pe un ecran de 5.7-inch de tip Full Vision cu notch in partea de sus. Avem o rezolutie de 1520 x 720 pixeli si un aspect modern, 18.9:9. Din pacate, LG Q31 pare departe la nivel de design de ceea ce inseamna un device modern in zilele noastre. Telefonul are marginile foarte vizibile, iar „barbia” sa este evidenta si groasa. Lateralele sunt de asemenea vizibile, si in ciuda faptului ca in partea de sus, telefonul are un decupaj mic, aspectul de telefon „invechit” predomina in cazul lui LG Q31. Camerele de pe spate sunt aseazate pe orizonatal, iar inscriptia „LG” poate fi observabila in partea de jos.

Sub capota sa, LG Q31 include procesorul MediaTek MT6762, care este cuplat cu o memorie RAM de 3GB si cu o capacitate nativa de stocare a datelor de 32 GB. Pentru utilizatorii care doresc o memorie nativa mai mare exista varianta alocarii unui card de memorie microSD, card care mareste capacitatea de stocare a telefonului pana la 1TB.

De remarcat ca LG Q31 are senzorul de amprente chiar sub camerele foto, dar si un buton Google Assistant dedicat in partea din stanga. De asemenea, un detaliu remarcabil este faptul ca LG Q31 este certificat MIL-STD 810G, ceea ce il face fara indoiala, mult mai rezistent.

Pe partea sa din spate, smartphone-ul are o configurație cu cameră dublă, cu un senzor primar de 13 megapixeli și un obiectiv secundar cu unghi larg de 5 megapixeli. Pentru partea din față, există un shooter de 5 megapixeli adăpostit în interiorul crestăturii în formă de U.

LG Q31 ruleaza din fabrica, sistemul de operare, Android 10, si se bazeaza pe o baterie de 3.000 de miliamperi. In ceea ce priveste conectivitatea, device-ul suporta tehnologie 4G LTE, dar si WiFi, bluetooth 5.0. Are port microUSB si GPS cu optiunea GLONASS pentru o localizare mai exacta. De asemenea din lista sa de specificatii nu lipseste mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti dedicata pasionatilor de muzica. LG Q31 cantareste 146 de grame si are o grosime de 8.63 milimetri. Tie ce parere iti lasa noul model LGQ31? Noua ni se pare ca are un pret destul de mare pentru ceea ce ofera el la interior.

Daca nu esti in cautarea unui smartphone, iar ideea ta se invarte in jurul filmelor si serialelor am o alta propunere pentru tine. Pe eMag.ro ai acest Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD la numai 1.399 de lei, o reducere substantiala de la 2200 de lei. Cu acest Smart TV te vei bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. De asemenea, ai imagini extrem clare cu acest televizor 4K UHD, care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD.

Etichete:

LG Q31