Reviews

LG Q Stylus introdus oficial » pret in Romania, specificatii si pareri la prima vedere

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Daca esti in cautarea unui smartphone echipat cu Stylus si nu esti dispus sa platesti foarte multi bani pe Samsung Galaxy Note 8, LG are raspunsul potrivit pentru tine cu noul sau LG Q Stylus.

Noul model al sud-coreenilor este considerat o alternativa de buget a spectaculosului terminal al companiei rivale. Asa cum ii sugereaza numele, telefonul este echipat cu un stilou pentru notite, capabil sa schiteze si sa atinga imagini si videoclipuri. LG Q Stylus este de asemenea echipat cu cateva specificatii premium mid-range, precum si cu un corp metalic, sustinut de un ecran spectaculos cu diagonala generoasa. Tot ceea ce trebuie sa stii despre LG Q Stylus, gasesti in acest articol.

Pareri despre LG Q Stylus la prima vedere

Asa cum va anuntam si mai sus, LG Q Stylus dispune de cateva caracteristici premium pentru zona medie. Corpul metalic, cu afisaj Full HD+ si diagonala de 6.2 inch pe ecran, sunt dublate valoric de formatul 18:9 si densitatea buna a pixelilor de 389 ppi.

LG Q Stylus (2)

Device-ul se bucura de certificare IP68 in ceea ce priveste rezistenta la contactul cu apa si praful, insa primeste in plus si o certificare militara (MIL-STD-810G) care-l face predispus sa lupte impotriva temperaturilor anormale si a conditiilor vitrege in care poate fi folosit. Este un detaliu important pentru un telefon din aceasta nisa si un plus de calitate nesperat la care apeleaza LG Electronics.

Sub capota, LG Q Stylus ofera un procesor de tip octa-core (viteza maxima de 1.5 sau 1.8 Ghz), bazat pe 3 sau 4 Gb RAM (LPDDR4x) cu 64 GB dedicati stocarii de date si cu slot pentru cardurile de memorie externa, care pot mari capacitatea nativa a dispozitivului pana la 2TB.

LG Q Stylus ruleaza din fabrica LG UX, o interfata pe care producatorul a aplicat-o peste sistemul de operare Android 8.1 Oreo de la Google. Acumulatorul sau are o capacitate de 3.300 de miliamperi si beneficiaza de suport pentru incarcare rapida (in 30 de minute, poate ajunge de la 0 la 50%).

LG Q Stylus (3)

Sectorul foto este controlat de o camera principala de 16 megapixeli fara stabilizator de imagine, dar cu blitz incorporat. Camera poate filma cu 30 de cadre pe secunda la rezolutie Full HD. Frontal, LG Q Stylus vine cu o camera de 8 Megapixeli cu unghi larg de vizualizare. Evident, din componenta sa nu lipseste stylus-ul, care foarte probabil nu are acelasi nivel ca S-Pen-ul de pe Galaxy Note. Conform Engadget, LG Q Stylus va fi disponibil pe culori precum negru, albastru si violet.

Versiuni de LG Q Stylus

Producatorul sud-coreean a decis sa foloseasca pentru gama Stylus mid-range din acest an, aceeasi strategie ca si la LG Q7. Mai exact, chiar daca telefoanele sunt practic aceleasi, vom avea denumiti diferite cu usoare diferente la nivel de memorie RAM si stocare date. Dupa cum urmeaza, LG Q7 Stylus, va putea fi achizitionat astfel:

  • 🔴 Varianta LG Q Stylus Plus care are 4 GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date plus camera principala de 16 Mp
  • 🔴 Varianta LG Q Stylus care are 3 GB RAM si 32 GB pentru stocarea de date plus camera principala de 16 Mp
  • 🔴 Varianta LG Q Stylus α care are 3 GB si 32 GB pentru stocarea de date plus camera principala de 13 Mp

Toate aceste terminale au specificatii aproape identice, cu exceptia celor mentionate mai sus. De asemenea, s-ar putea sa existe ceva diferente la nivelul sectorului foto, in timp ce calitatea si nivelul performantelor vor fi apropiate. Design-ul telefoanelor din gama Stylus din acest an este similar. Device-urile cantaresc 172 de grame si au o grosime de 8.4 milimetri fiecare.

LG Q Stylus (4)

LG Q Stylus

Pretul de achizitie pentru Romania si pentru restul lumii va fi dezvaluit in perioada urmatoare de catre producator.

Specificatii tehnice LG Q Stylus

✔️- Ecran IPS de 6.2″ cu rezolutie Full HD+, format 18:9, 389 ppi
✔️- Certificare IP 68 pentru protectie impotriva apei si prafului
✔️- Incadrat in standardul militar MIL-STD-810G
✔️- Procesor octa-core de 1.5 sau 1.8 Ghz
✔️- Memorie 3 sau 4 Gb RAM (LDPDDR4x)
✔️- Memorie nativa de 32 sau 64 GB plus slot dedicat pentru carduri microSD
✔️- Android 8.1 Oreo din fabrica
✔️- Standard DTS:X 3D Surround cu 7.1 canale
✔️- Camera principala de 13 sau 16 Mp si camera frontala de 8 sau 5 Mp in functie de versiune
✔️- Baterie de 3.300 mAh cu incarcare rapida
✔️- 4G, Wi-FI b/g/n, USB Tip C, senzor de amprenta, GPS, NFC, mufa pentru casti
✔️- Greutate de 172 grame
✔️- Grosime de 8.4 milimetri

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 5 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Q Stylus