Reviews, Stiri

LG Phoenix 3 review scurt, pareri, caracteristici si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG Phoenix 3 va fi inlocuitorul modelului lansat in luna mai a anului trecut, LG Pheonix 2 si este un smartphone care face parte din categoria terminalelor de buget lansate in acest debut de an. Item-ul va fi lansat pentru inceput pe piata din Statele Unite, dar nu vine cu nimic impresionant, confirmand faptul ca LG Electronics pune din ce in ce mai putin accent pe aceste tipuri de telefoane si ceva mai mult accent pe terminalele cu specificatii hardware puternice.

LG Phoenix 3 scurt review, opinii si caracteristici

Pe scurt, inainte de a analiza smartphone-ul LG Phoenix 3, haideti sa vedem ce propunere are acest terminal la capitolul specificatii tehnice:

  • Compatibilitate 4G: Da
  • Display: IPS FWVGA rezolutie 854×480
  • Procesor: Snapdragon 210 de 1.1 Ghz
  • Memorie RAM: 1.5 GB
  • Placa Video: Adreno 304
  • Stocare: 16 GB
  • Camera foto principala: 5 megapixeli
  • Camera foto frontala: 5 megapixeli
  • Acumulator: 2500 mAh
  • Sistem de operare: Android v6.0

Asadar, in afara unui design destul de placut, oarecum caracteristic tuturor terminalelor din gama LG, device-ul propune o configuratie hardware modesta. LG Phoenix 3 ruleaza Android 6.0 Marshmallow si este echipat cu un display foarte modest. IPS-ul cu rezolutie FWBGA de 854×480 pixeli nu ne da pe spate si are o densitate a pixelilor de 199 pixeli per inch plus o diagonala de 5 inch. Un ecran maricel, dar insuficient de calitativ chiar si pentru o propunere de acest tip. El are ingtegrate butoanele de tip software si ascunde un procesor foarte modest de la Qualcomm.

LG Phoenix 3 review

Este vorba de quad-core-ul tactat la frecventa de 1.1 Ghz, Snapdragon 210, unul dintre cele mai vechi procesoare Qualcomm de pe piata la aceasta ora. Departe de orice asteptare la acest capitol noul terminal LG, care dupa pararea mea nu va avea o viata lunga pe piata din Statele Unite, nici macar pentru pietele din Asia sau Romania. La capitolul memorie, smartphone-ul aloca 16 GB memoriei native de stocare, ceea ce pare primul lucru oarecum firesc, dar asigura doar 1.5 GB RAMi pentru memoria de tip RAM. Nici placa video nu pare una impresionanta, Adreno 304 fiind o placa video cu performante cel mult mediocre. Departe de posibilitatea ca un gamer, fie el si neprofesionist sau mai putin pasionat, sa se bucure de o experienta placuta pe acest telefon.

Din fericire, terminalul este compatibil 4G, ceea ce da, este un lucru bun pentru LG. Tot din fericire, camera foto frontala, nu este atat de slaba pe care ne-am fi asteptat. Senzor de imagine de 5 megapixeli si functie selfie light in spatele ei. In ceea ce priveste camera principala, asteptam macar incorporarea unui senzor de imagine de 8 megapixeli, dar LG a decis ca LG Phoenix 3 sa functioneze tot pe baza unui senzor de 5 megapixeli, alaturi de tehnologii precum autofocus si flash LED. Prima camera a terminalului poate filma la rezolutie Full HD.

LG Phoenix 3 pret, disponibilitate si baterie

LG Phoenix 3 va fi disponibil in cateva zile si va costa 80 de dolari. Un pret evident mic pentru un terminal de buget cu performante deloc notabile. Smartphone-ul beneficiaza de mufa pentru casti, WiFi Direct, Bluetooth bun, port MicroUSB 2.0 si de o baterie destul de buna. 2500 mAh este capacitatea acesteia, o usoara evadare din peisajul mediocru in care LG Phoenix 3 se scufunda prin celelalte specificatii. Nu stiu cat de mult va atrage sau va prinde acest terminal, dar cred ca cei de la LG Electronics ar trebui sa-si imbunateasca politica si viziunea in ceea ce priveste dispozitivele entry-level si mid-range, unde vor fi depasiti in acest ritm foarte usor de concurentii puternici de pe piata asiatica. Informatiile despre LG Phoenix 3 si pozele din acest articol, au ca sursa de informare site-urile GSMArena.com si techandroids.com.

LG Phoenix 3

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LG Electronics
Product Name
LG Phoenix 3
Price
$ 80