Stiri

LG lanseaza LG V30s la Mobile World Congress

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania LG Electronics lanseaza o versiune de update a modelului LG V30, lansat anul trecut. Cel mai probabil, versiunea mai avansata a acestui model de telefon ar putea fi prezentata la Mobile World Congress 2018 si scoasa la vanzare luna viitoare in Coreea de Sud.

LG V30s cu 256 GB stocare de date

Pe 26 februarie la 11:30 AM, LG Electronics ar urma sa anunte oficial modelul LG V30s care va fi teoretic disponibil pentru inceput in Coreea de Sud. Conform asteptarilor site-ului GizmoChina, noul device al companiei va putea fi cumparat pentru o suma de aproximativ 920 de dolari. Se speculeaza de asemenea ca LG V30s si Samsung Galaxy S9 ar urma sa intre pe piata coreeana in aceeasi zi din martie: data de 9.

LG V30s (2)

Daca versiunile de anul trecut, LG V30 si LG v30+ au fost lansate cu memorii native de 64 GB si 128 GB, se pare ca noul model, LG V30s, va avea o capacitate nativa de stocare a datelor de 256 GB. In ceea ce priveste aspectul telefonului, aproape sigur acesta va arata la fel ca modelul LG V30.

De asemenea, aceasta modificare pe care LG o aduce in privinta capacitatii de stocare native va fi intre putinele modificari majore de pe noul model, considerat unul mai avansat.

Telefonul va avea in principiu aceleasi specificatii ca si modelul LG V30. Ecranul va fi unul de 6-inch in diagonala, tehnologie OLED FullVision, cu rezolutie Quad HD+.

LG V30s (1)

Performanta va fi asigurata de un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, in timp ce sectorul foto va fi acoperit de camera duala de 16 megapixeli si de selfie-camera de 5 megapixeli. Acumulatorul de pe LG V30s va avea tot 3.300 de miliamperi.

LG V30s cu noua tehnologie LG Lens

Revenind insa la modificari, spre deosebire de modelele V30 si V30+, noul produs LG V30s va fi primul smartphone al companiei care aduce optiuni AI pe camerele telefonului. LG Lens va functiona asa cum functioneaza Bixby Vision pe Galaxy S8 sau Galaxy Note 8, si la fel cum functioneaza Google Lens pe Pixel 2 si Pixel 2XL.

LG V30s

Mai exact, daca utilizatorul efectueaza o poza cu functia LG Lens activata, telefonul sau va afisa detaliile item-ului respectiv, care sunt disponibile online. Odata ce imaginea a fost recunoscuta, telefonul poate oferi produse similare la acelasi pret.

LG Lens va suporta recunoasterea pe baza de cod de bare si de cod QR. De asemenea, functia include suport pentru traducere. Daca utilizatorul LG V30s face o poza cu text in limba engleza, avand functia LG Function activa, atunci textul poate fi tradus automat in limba dorita.

Prin GPS, telefonul poate de asemenea calcula distanta catre o locatie in timp real si diverse alte locatii. Realitatea augmentata va putea face recomandari utilizatorilor cu privire la cea mai rapida ruta catre destinatie si eventual poate oferi in aceeasi zona, diverse restaurante deschise in zona.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes