Stiri

LG K9 este oficial in Rusia: detalii oficiale, primele pareri, pret si disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

„Noul” LG K9 ajunge in Rusia cu Android 7.1 Nougat la bord precum si cu cateva specificatii similare cu cele ale modelului LG K8 2018, un handset prezentat de compania sud-coreeana la Mobile World Congress din acest an. Anuntul companiei asiatice nu suna tocmai rau, doar ca modelul LG K9 este de fapt un LG K8 2018 rebranduit. Avem detalii in cele ce urmeaza.

LG K9 specificatii tehnice si pareri

Modelul LG K9 este anuntat oficial pentru piata din Rusia, dar intra pe aceasta piata cu aceeasi configuratie pe care o ofera modelul LG K8 2018. Rusii primesc un smartphone cu ecran de 5-inch in diagonala, la un pret destul de ridicat: 180 de dolari.

LG K9

Site-ul Helpix confirma pretul de achizitie al „noului” LG K9, un device destul de modest daca este sa-l analizam overall. Ecranul de 5 -inch are o rezolutie HD, in timp ce sub capota, producatorul aduce un chipset low end de la Qualcomm, Snapdragon 210. Aceasta platforma mobila este cuplata cu 2 GB RAM si cu 16 GB pentru stocarea de date, subliniind inca o data nivelul low-end al device-ului.

Dotarile foto nu sar din ele din peisaj. Avem o camera frontala de 5 megapixeli si o camera principala, pe spate, de 8 megapixeli. De remarcat ca producatorul precizeaza faptul ca memoria flash a device-ului poate fi extinsa pana la 2 TB, o capacitate in mod evident mult prea mare si deloc de inteles pentru un telefon de buget cu specificatii low end. De ce? Pentru ca un card de memorie microSD de 400 GB depaseste deja pretul final de achizitie al telefonului LG K9, astfel ca logica sud-coreenilor este sublima, dar lipseste cu desavarsire.

LG K9 (2)

Modelul LG K9 ruleaza Android 7.1.2 Nougat proaspat scos din cutie si este sustinut de o baterie de 2.500 de miliamperi. Din pacate, se pare ca device-ul nu are senzor de amprente. LG K9 va fi disponibil in Rusia pe culori precum negru, albastru si auriu.