Reviews

LG G8X ThinQ pret, specificatii tehnice și detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Noul The LG G8X ThinQ va fi disponibil în curând pe piața din Asia. Noul device al companiei LG a fost anunțat oficial încă din luna septembrie, cu ocazia IFA Berlin.

LG G8X ThinQ pret, specificatii tehnice și detalii oficiale

LG a anunțat smartphone-ul LG G8X ThinQ la evenimentul IFA 2019 de la Berlin din septembrie anul acesta. Acum, compania a lansat LG G8X ThinQ și în Asia. LG G8X ThinQ vine în culoarea Aurora Black și va fi disponibil în toate magazinele de tip retail din India și probabil, China, începând de mâine.

La nivel de specificații tehnice, LG G8X ThinQ dispune de un ecran OLED de 6,4 inci FHD + FullVision cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și raport de aspect 19,5: 9 (la interior) și un ecran Mono Cover de 2,1 inchi (pe exterior). Ecranul DualScreen poate fi utilizat pentru afișarea a două aplicații în același timp, pentru multitasking sau chiar pentru gaming. Acesta cântărește 134 de grame, nu vine cu propria baterie și poate fi utilizat la unghiuri de 0, 104 și 180 de grade. Telefonul este alimentat de un procesor Octa-core Qualcomm Snapdragon 855 (fabricat pe un proces tehnologic de 7nm) si cu placa video GPU Adreno 640. Chipsetul este cuplat cu 6 GB RAM și beneficiaza de o capacitate nativa de stocare a datelor de 128 GB. Spațiul de stocare poate fi extins până la 2TB prin slotul pentru carduri micro-sd.

Mutându-ne la compartimentul foto, aflăm că LG G8X ThinQ dispune de o cameră duală pe spate, care este formata dintr-un senzor de 12MP cu diafragmă f / 1.8, dimensiune pixel 1,4 µm, lentilă 78 ° și cameră ultra largă de 13MP cu diafragmă f / 2,4, dimensiune pixel 1,0 µm, lentilă 136 °, LED flash. Frontal, există o cameră selfie de 32MP cu diafragmă f / 1,9, dimensiune pixel de 0,8 μm și câmp vizual de 79 de grade. Smartphone-ul rulează pe Android 9 Pie și este susținut de o baterie de 4.000mAh cu suport pentru Qualcomm Quick Charge 3.0. Are un senzor de amprentă în afișaj.

Totodată, telefonul este certificat MIL-STD 810G și vine cu o a doua certificare importante care ii confera rezistență contactul cu apa si praful. Opțiunile de conectare includ 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz și 5GHz), Bluetooth 5 LE, GPS, NFC, USB Type-C 2.0. Măsoară 159,3 x 75,8 x 8,4 mm, iar greutatea este de 192 de grame.

Imediat dupa lansarea oficiala in zona India, Advait Vaidya, Business Head al Diviziei mobile de la LG Electronics India a declarat: „Suntem încântați să introducem LG G8X ThinQ consumatorilor noștri. Un telefon cu ecran dual ca factor care iese in evidenta. El vine cu două afișaje care permit rularea a doua aplicatii in paralel pe fiecare ecran, făcând multitasking-ul mult mai ușor pentru utilizatorii săi. Sunt sigur, acest telefon va redefini modul în care consumatorii noștri interacționează cu dispozitivul. Vom continua să inovăm și să extindem lumea smartphone-urilor și a ecranului dual și vom continua călători pentru a ajuta la crearea celei mai bune experiențe de utilizator”

Etichete:

LG LG G8X ThinQ
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG G8X ThinQ