Stiri

LG G7 ThinQ va fi lansat pe 2 mai la New York

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Asa cum va anuntam, lansarea varfului de gama al companiei LG, modelul G7 a fost amanata. De aceasta data, informatii noi din Coreea de Sud confirma faptul ca device-ul va fi lansat la inceputul lunii mai la New York, urmand ca ulterior sa fie prezentat si la Seul. Avem detalii despre LG G7 ThinQ in cele ce urmeaza.

LG G7 ThinQ: lansare pe 2 mai la New York si pe 3 mai la Seul

Seria G de la LG revine in forta, iar compania sud-coreeana anunta ca LG G7 ThinQ va fi lansat oficial pe 3 mai la Seul. Totodata, LG Group a confirmat si faptul ca noul flagship al serie G va fi denumit LG G7 ThinQ.

LG G7 ThinQ

Se pare ca LG Group va lansa device-ul la New York, in data de 2 mai, iar o zi mai tarziu, in Coreea de Sud. Compania asiatica a confirmat totodata faptul ca viitorul smartphone de top al sau va fi echipat cu functii de inteligenta artificiala. Va reamintim ca linia ThinQ a fost oficializata de producator la Mobile World Congress 2018, cand compania a lansat oficial pe piata, modelul LG V30s ThinQ.

Intre confirmarile venite dinspre LG, se afla si informatia ca noul flagship va beneficia de Voice AI si va permite astfel viitorilor utilizatori sa efectueze diverse comenzi vocale. Telefonul va avea de asemenea functii precum Empathy AI si Vision AI, ambele destinate sectorului foto.

„Tinand cont ca majoritatea telefoanelor de top tind sa se indrepte spre ajustarea si completarea a cat mai multe functii este timpul ca si LG sa faca ceva la fel de convenabil pentru clientii sai. Pe noul LG G7 ThinQ totul va fi diferit si mult mai usor de intrebuintat, dar inainte de toate, util pentru clientul nostru” anunta un oficial al grupului sud-coreean.

Cu cateva saptamani inainte s-a confirmat oficial faptul ca LG G7 ThinQ va fi disponibil pe cinci culori diferite: negru, gri, albastru, albastru (mat) si roz. Se pare ca si acest model de telefon va avea „breton”, unul care va gazdui camera frontala a device-ului si un difuzor mic. LG G7 ThinQ va beneficia de setup dual in privinta camerei foto principale, care va fi asezata in format vertical pe spate. Se pare de asemenea ca LG G7 ThinQ va fi echipat si cu un al patrulea buton pe langa traditionalele butoane de volum si power.

G7 ThinQ va avea la bord un procesor Snapdragon 835 sau 845, in timp ce ecranul de pe acest device va fi un OLED productie proprie. Aproape sigur, memoria RAM ar urma sa fie mai mare decat pe modelul din acest an.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes