Stiri

LG G7 mai asteapta » Directorul LG a cerut amanarea lansarii device-ului

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

O veste exploziva din Coreea de Sud: desi lansarea sa parea tot mai aproape, LG G7 va trebui probabil sa mai astepte pana sa vada lumina zilei. Conform unei informatii exclusive prezentatea de publicatia sud-coreeana, The Investor, CEO-ul LG Electronics, Jo Seong-Jin a ordonat revizuirea intregului proiect al companiei legat de viitorul sau smartphone premium, LG G7. Daca aceasta informatie se va confirma, se prea poate sa trebuim sa asteptam pana in aprilie pana cand G7 va fi oficial, disponibil pe piata. Pana atunci, cam tot ceea ce stim despre acest model, probabil ca va trebui sa uitam, daca aceasta informatie exclusiva devine realitate. Pentru ca din acel moment, orice este posibil pentru viitorul flagship al companiei sud-coreene.

LG G7 victima vanzarilor scazute din ultimii ani a diviziei smartphone de la LG Electronics

The Investor citeaza un oficial al companiei LG Electronics, „care a tinut sa-si pastreze anonimatul”, anunta publicatia respectiva. Conform acestei surse, echipa tehnica a LG care se ocupa de acest proiect va trebui sa re-analizeze complet, de la zero, intregul proiectul G7.

LG G7

Presupus aspect LG G7

„Imediat dupa ce vice-presedintele a facut anuntul la Consumer Electronics Show de saptamana trecuta, un ordin direct venit de si mai sus a blocat pentru momentan operatiunea” a anuntat sursa respectiva. „O decizie in privinta datei de lansare a telefonului va fi luata probabil luna viitoare” a completat informatia sursa respectiva. Teoretic, LG G7 ar fi trebuit prezentat la finalul lunii februarie si lansat undeva in martie.

La CES 2018 de la Las Vegas, in 11 ianuarie, Jo Seong-Jin a anuntat modificari in sectorul smartphone (care nu produce la fel de mult ca alte sectoare in ultimii ani): „Vom lansa noi telefoane mobile, atunci cand este nevoie. Nu vom mai lansa telefoane, doar pentru ca rivalii nostri fac asta!” semn ca LG G7 va mai trebui sa astepte, fara sa faca imediat concurenta modelelor de top Samsung Galaxy S9 si S9 Plus care vor fi lansate in perioada de debut a anului.

LG Electronics se bucura de un succes impresionant in ceea ce priveste electrocasnicele, atat in Asia, cat si in afara acestei regiuni. In schimb, divizia smartphone scartaie din toate incheieturile, iar acest detaliu a atras atentia mai marilor de la LG.

Conform celor de la The Investor, Jo Seong-Jin ia in considerare retinerea in prim plan, pentru mai mult timp, a modelelor de telefoane existente in acest moment pe piata, sau chiar schimbarea numelui brand-ului. Asta ar insemna ca modelul LG G6 pune capat seriei G a companiei sud-coreene (vezi aici huse LG G6 la reducere).

LG G7 va avea la bord un procesor Snapdragon 835 sau 845, in timp ce ecranul de pe acest device va fi un OLED productie proprie. Aproape sigur, memoria RAM ar urma sa fie mai mare decat pe modelul din acest an.

Summary
 LG G7 mai asteapta » Directorul LG a cerut amanarea lansarii device-ului
Article Name
LG G7 mai asteapta » Directorul LG a cerut amanarea lansarii device-ului
Description
Lansarea flagshipului LG G7 ar putea fi amanata de producator dupa interventia directorului general Jo Seong-Jin