Stiri

LG G7, viitorul flagship de la LG, ar urma sa fie lansat mai devreme

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

LG G7Dupa ce LG G6 a lasat o puternica impresie in acest an, compania sud-coreeana LG Group se gandeste sa lanseze pe piata flagshipul pentru anul viitor mai devreme. Decizia ar putea avea legatura cu impactul puternic pe care il are deja pe piata modelul celor de la Apple, iPhone X.

LG G6 a fost lansat in februarie 2016 si a aparut fizic in magazine in luna martie. Teoretic, ne-am putea gandi ca si LG G7 va urma acelasi traseu, dar se pare ca LG Group are alte planuri. Conform publicatiei TechRadar, compania sud-coreeana intentioneaza sa aduca flagshipul pe piata in 2018, mai devreme. Mai exact, in luna ianuarie, ceea ce inseamna ca in februarie, cand modelul din 2017 era abia lansat, telefonul din 2018 ar urma sa ajunga fizic in magazine.

Cei de la Business Korea confirma aceasta varianta anuntand ca si Samsung se gandeste sa faca acelasi lucru cu nava sa amiral din 2018, Samsung Galaxy S9.

Daca LG G7 va fi lansat in ianuarie 2018, firesc ar fi sa-l vedem la CES 2018, eveniment care va avea loc intre 9 si 12 ianuarie anul viitor. Momentan nu se cunosc detalii despre configuratia viitorului terminal al companiei LG, dar aproape sigur acesta va avea la bord un procesor Snapdragon 845, chipset-ul dedicat de Qualcomm flagshipurilor de anul viitor. La fel de probabil este ca ecranul de pe acest device sa fie un OLED productie proprie, in timp ce memoria RAM ar urma sa fie mai mare decat pe modelul din acest an.

Explicatia data de Business Korea este ca atat LG cat si Samsung incearca sa contracareze puternicul impact al iPhone X pe piata. Este insa greu de crezut ca cele doua companii mari din Coreea de Sud vor reusi cumva sa blocheze ritmul de vanzari al Apple, mai ales ca nord-americanii se desurca de regula excelent in prima parte a anului. Vom reveni cu detalii despre acest subiect in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes