Stiri

LG G7 cu Snapdragon 835 la bord?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Eram aproape convinsi ca LG G7, viitorul flagship al sud-coreenilor, va avea la bord Snapdragon 845 de la Qualcomm, cel mai nou chipset de top al americanilor. Iata ca in ultimele ore, apar altfel de informatii care ne anunta ca LG G7 ar putea totusi fi lansat cu Snapdragon 835 la bord.

LG G7 suporta „doar” Quick Charge 4.0

Modelul de anul trecut, lansat in februarie 2017, avea sub capota un procesor Snapdragon 821 de la Qualcomm, adica flagshipul chipset-urilor din 2016. Oarecum firesc, daca pastreaza acelasi principiu, pentru nava sa amiral din acest an, LG ar putea include in interiorul lui G7, flagshipul chispet-urilor din 2017, adica Snapdragon 835. Poate insa lupta daca va proceda asa cu toate aceste telefoane cu Snapdragon 845 care vor fi lansate in 2018? Greu de crezut. Dar, sa rasfoim mai atent informatiile de presa care au aparut in ultimele 48 de ore.

LG G7

Listat deja pe pagina oficiala a LG pentru telefoanele care primesc suport Quick Charge de la Qualcomm, G7 este anuntat ca „viitorul LG G7” care „suporta tehnologie Quick Charge 4.0”. Anumite site-uri de specialitate internationale speculeaza astfel ca la bord ar fi de fapt vorba despre Snapdragon 835. Ceea ce ar fi un progres destul de mare fata de ceea ce am vazut anul trecut.

Snapdragon 835 este primul chipset de la Qualcomm construit pe un proces de 10 nm. Atunci cand producatorul a anuntat procesorul in noiembrie 2016, acesta suporta doar tehnologie de incarcare rapida Quick Charge 4.0. Din iunie 2017, Qualcomm a anuntat si tehnologia Quick Charge 4.0 + pentru Snapdragon. Mentionam ca procesorul poate suporta si Quick Charge 3.0.

Pe de alta parte, Snapdragon 845 este a doua generatie de procesoare construite pe un proces de 10 nm si suporta atat Quick Charge 4.0 cat si Quick Charge 4.0 + . Tinand cont de faptul ca listarea despre care vorbeam anunta ca „viitorul LG G7” suporta Quick Charge 4.0 si nu se face si mentiunea ca suporta si tehnologia Quick Charge 4.0 + de aici si zvonurile. Ramane de vazut cum va proceda LG Electronics in cazul viitorului sau flagship, pe care am putea sa-l vedem proaspat lansat in urmatoarea perioada. Vom reveni evident cu detalii mult mai ample despre modelul G7 de la LG in scurt timp.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes