Stiri

LG Exalt LTE, flip feature phone cu procesor Snapdragon

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG Exalt LTE, flip feature phone cu procesor Snapdragon » Cand Verizon a terminat lansarea retelei sale LTE pentru apeluri, a parut tot mai evident ca puternicul grup intentioneaza, de asemenea, sa renunțe complet la serviciul de telefonie CDMA (Code Division Multiple Acces, care asigura acces multiplu). Acum, operatorul este gata sa ofere primul sau telefon LTE abonaților, ceea ce pare indubitabil o incercare de a atrage oamenii care prefera telefoanele pe stil vechi, celor care prefera noile smartphone-uri de pe piata.

LG Exalt LTE, flip feature phone cu o configuratie modesta

LG Exalt LTEModelul LG Exalt LTE, este genul de telefon la care ne-am fi gandit cu entuziasm. In urma cu 15 de ani…Exalt LTE este un flip feature phone, care chiar daca arata mult mai bine decat ceea ce puteam sa vedem acum un deceniu este foarte, foarte departe de telefoanele inteligente de astazi.

Cand arunci o privire peste specificatiile acestui LG Exalt LTE, realizezi de la primele cifre ca nu vei avea vreo legatura cu noile iPhone-uri, Galaxy-uri sau vreun model OnePlus. LG Exalt LTE vine totusi cu un procesor destul de decent fata de restul specificatiilor sale: un model Snapdragon de la Qualcomm, tactat la frecventa de 1.1 Ghz.

Flip Phone-ul se mai bazeaza pe un ecran WQVGA de 3 inch, pe o camera foto de 5 megapixeli, pe functia text-to-speech si pe cei 8 GB dedicati spatiului nativ de stocare a datelor. Terminalul asigura pana la 6 ore durata de viata a bateriei, iar utilizatorul poate extinde capacitatea memoriei interne pana la 32 GB, pentru ca LG Exalt LTE ofera suport pentru cartele de tip microSD. 17 milimetri grosime are acest model confectionat din plastic si 130 de grame. Ecranul sau WQVGA are o rezolutie de 240 x 400 de pixeli si o densitate a pixelilor de 155 ppi.

Tehnologia TFT este prezenta in cazul ecranului, iar raportul ecran-corp atinge un procent de 41.98%. Acumulatorul modelului de flip feature phone LG Exalt LTE are o capacitate de 1470 mAh.

Pe de alta parte, cei care sunt interesati de un telefon care sa realizeze apeluri vocale clare, acest LG Exalt LTE poate fi mai mult dect suficient. Abonatii Verizon cu siguranta sunt multumiti, pentru ca folosind reteaua LTE a companiei, clientul va beneficia de functia HD Voice care ofera sunet de inalta rezolutie. In plus, un abonat al acestui operator poate beneficia de acest model de flip phone pentru doar 7 dolari pe luna timp de doi ani.

Argumentele contra acestui terminal sunt destule, dar ne vom limita la a sublinia evidenta: corp cu grosime foarte mare, camera extrem de modesta, densitate slaba a pixelilor ecranului si fara flash LED.

Summary
product image
Author Rating
1stargraygraygraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG Exalt LTE