Reviews

LG 11TC50Q Chromebook a fost lansat oficial. Cât costă și ce specificații tehnice are

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

LG 11TC50Q  lansat oficial » LG a lansat pe piață un nou Chromebook în Coreea de Sud. Este vorba despre un device cu ecran rotativ și rating de protecție IP41. Mai multe detalii despre acest dispozitiv, în cele ce urmează.

LG 11TC50Q Chromebook – preț și specificații tehnice oficiale

LG a introdus așadar în Coreea de Sud noul Chromebook 11TC50Q cu afișaj rotativ la 360 de grade, care este în special destinat studenților. Dispozitivul a fost lansat oficial în țara de origine a producătorului și beneficiază de un ecran de 11.6 inch. Ideea de a lansat un nou astfel de Chromebook este cât se poate de firească, în contextul în care, cererea de Chromebook-uri a crescut foarte mult. În plus, device-ul primește și un preț accesibil studenților, aproximativ 690 de mii de woni, ceea ce înseamnă cam 2.500 de lei.

LG 11TC50Q dispune de un panou HD de 11,6 inchi care acceptă atingerea și se rotește la 360 de grade. Acest lucru îi permite să fie folosit ca laptop sau tabletă, oricare este convenabil pentru utilizator, în funcție de cazul de utilizare. În continuare, există o cameră frontală și una din spate, precum și un microfon încorporat, ceea ce o face alegerea ideală pentru ca studenții să o utilizeze pentru cursuri online.

Deoarece este integrat în clasa de protecție IP41, noul LG11TC50Q este rezistent atât la contactul cu apa, cât și la contactul cu praful.

Totodată, el este alimentat d eun procesor Intel Celeron N500 cu grafică de la Intel UHD. Beneficiază de 4GB dedicați memoriei RAM și de 64 GB pentru stocarea de date. Această capacitate însă poate fi extinsă cu ajutorul unui slot microSD.

În ceea ce privește opțiunile de conectivitate, device-ul beneficiază de Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, USB-A, dar și de USB C. În același timp este susținut de o baterie de 47Wh.

În ceea ce privește alte opțiuni de Chromebook-uri similare, Asus Chromebook Flip C214 a fost recent lansat în India. Acest dispozitiv avea, de asemenea, un ecran tactil convertibil la 360 de grade și camere duble care includ o cameră specială cu focalizare automată orientată spre lume.

Dispozitivul permite studenților și elevilor să exploreze și să învețe într-un mod nou în modul tabletă. Construit foarte robust, acest dispozitiv este certificat militar pentru o durabilitate mai bună. În plus, opțiunile de conectivitate includ 1 x USB 3.2 Gen, 1 Type-A, 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C Suport Display / Power Delivery și un cititor de carduri MicroSD. Tot de la Asus avem și varianta unui laptop detașabil, denumit Asus Chromebook CZ1 despre care găsiți detalii pe blogul nostru.