Stiri

Lenovo Z6 Pro specificatii tehnice, pareri si imagini. Cel mai puternic telefon de la Lenovo!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 5 ani

Noul Lenovo Z6 Pro este aproape de lansarea oficiala. Presa chineza vorbeste deja despre cel mai puternic telefon lansat pana acum de compania Lenovo.

Specificatii tehnice si imagini Lenovo Z6 Pro

De o luna de zile, cei de la Lenovo ne „ameninta” cu lansarea modelului Lenovo Z6 Pro. Se pare ca prezentarea sa oficiala este din ce in ce mai aproape sa devina realitate, iar flagshipul chinezilor incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur.

Lenovo Z6 Pro

Lenovo Z6 Pro

Noul smartphone al companiei este intr-adevar unul spectaculos. Chang Cheng, CEO-ul companiei a confirmat ca device-ul va avea la bord noul procesor premium de la Qualcomm, Snapdragon 855. El va integra patru nuclee eficiente de 1.8 Ghz, un nucleu foarte rapid cu viteza de care aminteam anterior (2.8 Ghz) si alte 3 nuclee de calibru, care ating viteze de 2.4 Ghz. Noul procesor integreaza Qualcomm 3D Sonic Sensor, cititor de amprenta ce va fi integrat in display. Teoretic acesta ar putea sa recunoasca degetul chiar si atunci cand este umed.

Imaginea de tip teaser care a ajuns in ultimele ore in presa arata un Lenovo Z6 Pro cu rama metalica si o constructie probabil integral din sticla. Dar, nu sunt singurele detalii de mare calitate de pe Z5 Pro. Device-ul va conta pe optiunea HyperVision, precum si pe spectaculoasele Super Night View si Super Steady Shot, semn ca din punct de vedere al compartimentului foto, Lenovo Z6 Pro va fi o adevarata lovitura.

Exista si zvonuri care confirma faptul ca spectaculosul smartphone al celor de la Lenovo va avea senzorul de amprente integrat in display, dar si un modem 5G la bord. De precizat ca Snapdragon 855 foloseste un modem 5G nativ, ceea ce devine o premiera pentru producatorul originar din San Diego. Evident, dezvoltatorii si producatorii vor putea avea acces in continuare la modemul X24 prin conexiuni 4G. Modemul X24 LTE este capabil de viteze in donwload de pana la 2Gbps, iar pentru zona 5G, Qualcomm propune acum modemul X50

Se pare ca Lenovo Z6 Pro va fi vandut pe culoarea negru, iar cutia sa de retail va arata ca in imaginile de mai jos:

Ecranul sau ar urma sa aiba o diagonala de 6.59-inch cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Fara indoiala, din fabrica, Lenovo Z6 Pro va rula Android 9.0 Pie, iar in dreptul memoriei RAM vom gasi in mod cert, o versiune de 8GB RAM. Cu toate ca presa chineza anunta si o versiune si mai puternica pe langa cea de 8GB RAM si anume una de 10GB RAM.

Lenovo Z5 Pro (3)

Exista de asemenea informatii (neconfirmate oficial) care atesta faptul ca bateria noului device va avea o capacitate de 3500 de miliamperi, cu tehnologie rapida de incarcare la bord. Si pentru ca tot pomeneam mai sus de camerele foto ale terminalului, merita mentionat si zvonul lansat de un tipster destul de reliable din China care anunta ca terminalul ar putea un modul foto principal de 100 megapixeli.

–> Aici ai oferte de huse Lenovo

Pana acum se stie ca doi dintre senzorii de imagine au 24 de megapixeli, respectiv 16 megapixeli. La nivelul graficii, procesorul Snapdragon 855 va fi ajutat de placa video Adreno 640 GPU, in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor va fi de 128GB, dar Lenovo va permite extinderea ei, prin implementarea unui slot dedicat pentru carduri de memorie.

Avem asadar, toate argumentele sa credem ca acest model va fi mult mai puternic decat modelul de anul trecut (gasesi pe blogul nostru detalii despre Lenovo Z5 Pro) si, putem chiar sa subliniem acest detaliu impresionant: Lenovo Z6 Pro are toate sansele sa fie cel mai puternic telefon lansat pana acum de Lenovo!

Lenovo Z6 Pro specificatii

– Ecran de 6.59″ cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli
– Procesor Snapdragon 855, cu viteze de pana la 2.8 Ghz
– Sistem de operare: Android 9.0 Pie
– Baterie: 3.500 mAh cu incarcare rapida
– Senzor de amprente integrat in ecran
– 8GB RAM si 10 GB RAM (?)
– 128 GB ROM (stocare de date) cu slot dedicat microSD
– Placa video Adreno 640 GPU
– Modul foto principal in care doi dintre senzori au 24 si 16 megapixeli (spate)
– Posibil modem 5 G la bord

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Z6 Pro