Stiri

Lenovo Z5 apare in imagini oficiale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Lenovo a lansat recent pe piata handset-ul Lenovo S5, iar saptamana trecuta a confirmat oficial lansarea flagship-ului Lenovo Z5. Mult asteptatul event se va produce pe 5 iunie, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Beijing. Pana atunci, in presa au ajuns imagini oficiale cu noul smartphone de top al companiei.

Lenovo Z5 in imagini oficiale

Compania a lansat cateva imagini de tip teasing, insa niciuna n-a confirmat oficial design-ul de tip bezel-less. Astazi, in presa internationala au aparut in sfarsit imagini elocvente cu ceea ce va fi noul Lenovo Z5, primul device bezel-less al celor de la Lenovo.

Lenovo Z5

Este vorba de fapt despre un smartphone cu ecran aproape bezel-less, a carui camera frontala este amplasata in zona centrala a partii de jos, fata.

Compania a scos la iveala si cateva poze care ne arata rama metalica a dispozitivului cu liniile pentru antena vizibile in partea de sus si de jos a marginilor sale. Spatele noului flagship Lenovo Z5 este din sticla, asa ca nu este exclusa posibilitatea existentei incarcarii de tip wireless charging.

Lenovo Z5 (2)

Noul Lenovo Z5 va avea camera foto duala pe spate cu abilitati de inteligenta artificiala precum si un procesor extrem de puternic, care cel mai probabil va fi Snapdragon 845 de la Qualcomm. Nu exista momentan o confirmare a zvonului ca device-ul va avea senzorul de amprente sub ecran.

Lenovo Z5 (3)

Conform informatiilor culese in ultima perioada, telefonul va avea un raport ecran-corp de 95% precum si o baterie de mari dimensiuni, care va suporta incarcare rapida. Se asteapta ca aceasta baterie sa asigure pana la 45 de zile autonomie in standby si sa permita utilizatorului sa vorbeasca la telefon chiar si cand bateria atinge 0%. Mai multe detalii despre Lenovo Z5 vom afla in zilele urmatoare, cand vom reveni si noi cu o analiza a mult asteptatului flagship lansat de compania chineza.

Summary
Lenovo Z5 apare in imagini oficiale
Article Name
Lenovo Z5 apare in imagini oficiale
Description
Lenovo Z5, smartphone-ul bezel-less al companiei din China, va fi lansat la Beijing. Avem primele imagini oficiale ale noului handset
Author
Publisher Name
Catmobile