Reviews

Lenovo Vibe S1 LTE review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Lenovo Vibe S1 LTE – Performance never looked So Good

Linia Vibe a celor de la Lenovo a lansat pe piata deviceuri care au avut intotdeauna cate un feature care l-au scos in evidenta. Vibe S1 continua aceasta cale, prin introducerea unei camere frontale duale.

Designul lui S1 este orientat catre durabilitate si usurinta in utilizare. Carcasa din spate este realizata din sticla curbata, imbinandu-se cu partea frontala printr-o rama slim de metal. Textura materialelor si designul unibody confera o experienta placuta la utilizare, greutatea de doar 132 de grame contribuind la acest aspect. Culorile in care acest terminal este disponibil sunt Pearl White si Midnight Blue.

Daca la rivalul Huawei P9 avem o camera principala duala, la Vibe S1 camera de selfie este de acest tip, fiind formata dintr-o camera primara de 8 megapixeli care ia cadrele principale si o camera secundara de 2 megapixeli care analizeaza detaliile. Functionarea acestora in tandem permite reproducerea foarte fidela a vederii umane. Practic imaginile luate sunt similare cu ce vedem cu proprii ochi.

Camera principala beneficiaza de un senzor de 13 megapixeli si o diafragma f/2.2, iar in modul video poate filma 1080p la 30 de cadre pe secunda. Gratie senzorului BSI pentru luminozitate scazuta, blitului in doua tonuri LED si autofocusului cu phase detection, cadrele luate in semiintuneric nu au noise iar claritatea este superioara altor camere.

? Cauta husa si accesorii pentru Lenovo Vibe S1 LTE »

Display-ul lui Vibe S1 are o dimensiune de 5 inci fiind de tip capacitiv LED cu 16 milioane de culori. De remarcat faptul ca luminozitatea lui permite vizionarea pe timp de zi fara probleme, iar culorile sunt bine definite. Protectia ecranului este asigurata de sticla Corning Gorilla Glass 3, care este rezistenta la zgarieturi si impacturi medii.

Pe partea hardware, Vibe S1 este dotat cu un chipset Mediatek ce beneficiaza de un procesor octa core Cortex A-53 ce ruleaza la o frecventa de 1.7 GHZ, fiind ajutat pe partea grafica de GPU-ul Mali T760. La capitolul memorie avem 3 GB de RAM, iar flash-ul intern are o capacitate de 32 de GB, ce poate fi extinsa pana la 128 GB prin folosirea celui de-al doilea slot SIM. Vibe S1 este compatibil cu retelele 4G LTE, ceea ce inseamna viteze de download de pana la 150 MB/s. Bateria acestui telefon are o capacitate de 2420 mAh iar producatorul sustine ca timpul de convorbire este de aproximativ 12 ore iar cel de stand-by de 240 de ore. Functia On-The-Go(OTG) permite folosirea acestui device ca si baterie externa, fiind extrem de utila atunci cand vrem sa ne incarcam casca bluetooth sau boxele portabile.

Aplicatiile Lenovo DOit instalate pe Androidul 5.0 Lollipop ce ruleaza pe acest telefon permit transferul de date prin intermediul wireless-ului cu alte device-uri sau pc-uri. Vibe Ui, care este un skin Lenovo pentru sistemul de operare este optimizat pentru a oferi o utilizare cat mai eficienta.

Pentru utilizatorii care sunt activi pe retelele de socializare, acest telefon prin camerele de selfie se potriveste perfect. Sustinut de o configuratie potenta si o baterie pe masura, Lenovo Vibe S1 LTE ofera un raport calitate-pret foarte bun.

Surse: phonearena.com | gsmarena.com | ndtv.com

Lenovo Vibe S1 LTE » Android smartphone » Aparitie 2016, Ianuarie » Features 3G ... Network, Technology, GSM / HSPA / LTE. 2G bands...........

Lenovo Vibe S1 LTE » Android smartphone » Aparitie 2016, Ianuarie » Features 3G … Network, Technology, GSM / HSPA / LTE. 2G bands………..

Summary
Review Date
Reviewed Item
Lenovo Vibe S1 LTE
Author Rating
51star1star1star1star1star