Reviews

Lenovo Vibe P1 Pro review, pareri si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo Vibe P1 Pro este un smartphone midrange puternic al companiei chinezesti, care beneficiaza de o baterie extrem de puternica si de un cititor de amprenta de ultima generatie.

Lenovo Vibe P1 Pro review

Imbracat intr-o constructie unibody si incorporand o baterie impresionanta Lithium Polymer de 5000 mAh(vezi mai multe modele de telefoane cu baterie de 5000 Mah), Lenovo Vibe P1 Pro propune specificatii destul de atragatoare si un design cat se poate de solid si de atractiv. Smartphone-ul mizeaza pe un procesor Snapdragon Qualcomm pe 64 de biti, foarte puternic si destul de performant, plus 3 GB RAM la capitolul memorie interna. Ecranul telefonului are o rezolutie Full HD (1920×1080) si o diagonala de 5.5 inch permitand utilizatorului sa se bucure de cele mai clare imagini si de cele mai interesante si performante jocuri. Unghiul de vizualizare pare sa atinga 180 de grade, cel putin asa precizeaza Lenovo pe site-ul sau oficial. Sistemul dual de camere cuprinde o camera principala de 13 megapixeli cu focalizare automata si blitz Dual Led, precum si o camera frontala cu senzor de imagine de 5 megapixeli pentru selfie. Telefonul este compatibil 4G.

…. vezi huse si carcase pentru Lenovo

Lenovo Vibe P1 Pro opinii si pret de achizitie

In opinia mea, Lenovo Vibe P1 Pro straluceste la anumite capitole, dar dezamageste la altele. Nu voi intra in prea multe detalii, dar ce as vrea sa remarc in primul rand este calitatea buna a display-ului si faptul ca Lenovo a decis sa il protejeze printr-o sticla rezistenta speciala ( Corning Gorilla Glass 3). De asemenea, dincolo de nivelul optim de performanta al procesorului Snapdragon 616 cu 8 nuclee, remarc nivelul de calitate al sunetului. In timpul apelului spre exemplu, convorbirea prin Lenovo Vibe P1 Pro suna mult mai clar si mult mai bine decat eram obisnuit la telefoanele Lenovo testate in trecut. Acest model de telefon este optimizat pentru salvarea energiei si ajustarea puterii procesorului printr-un comutator electronic pentru minim de consum pentru situatiile in care nu vei folosi aplicatii extrem de solicitante.

La capitolul dezamagiri as include camera frontala a telefonului care nu reda imaginile despre care Lenovo „vorbea” in momentul lansarii Lenovo Vibe P1 Pro. De asemenea, telefonul nu permite apel in asteptare intre cele doua sim-uri, astfel ca in timp ce primiti un apel telefonic pe sim-ul 1 puteti doar genera un ton ocupa pe sim 2. In plus, telefonul care masoara 153 milimetri inaltime, 76 milimetri latime si aproape 10 milimetri grosime, mi se pare usor greu de manevrat, fara a mai aminti de greutatea sa care atinge pragul celor aproape 190 de grame. Nu este practic un telefon unisex, pentru ca mi-e greu sa cred ca o doamna sau domnisoara se va declara multumita de confortul produs de Lenovo Vibe P1 Pro.

Pretul de achizitie al Lenovo Vibe P1 Pro oscileaza in functie de magazinul de la care il veti achizitiona. Smartphone-ul poate fi achizitionat cu sume cuprinse intre 930 de lei si 1400 de lei in varianta cu 32 GB spatiu de stocare. Este un pret rezonabil pentru un terminal care se poate incadra fara probleme in clasa mid-range.

…. citeste si:

Lenovo Vibe P1 Pro review, pareri si specificatii tehnice

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Vibe P1 Pro