Reviews

Lenovo Vibe B review, pret si pareri dupa prima utilizare

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo Vibe B este un smartphone produs de compania chinezeasca Lenovo, usor accesibil absolut oricarui buzunar. Telefonul se bazeaza pe un procesor quad-core MediaTek MTK 6735 pe 64 de biti, tactat la 1.0 Ghz. Terminalul care se beneficiaza de un display de 4.5 inch cu rezolutie de 854×480, asigura utilizatorilor 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare interna, rulandu-si aplicatiile pe Android 6.0 Marshmallow. Stim ca deja ti-am captat atentia, dar daca doresti sa afli mai multe detalii despre pretul Lenovo Vibe B, mai asteapta putin,. La capitolul specificatii trebuie mentionata capacitatea celor doua camere cu care device-ul este dotat, cu toate ca niciuna dintre ele nu impresioneaza teribil. Camera foto principala a telefonului are 5 megapixeli si receptioneaza flash Led, in timp ce camera secundara este beneficiara a 2 megapixeli. Lenovo Vibe B are o autonomie de 176 de ore in standby si de 11 ore in cazul in care doresti sa vorbesti cat se poate de mult la el.

Lenovo Vibe B review, pret si pareri dupa prima utilizare

Terminalul produs de Lenovo este unul destul de elegant. Cantareste doar 144 de grame si masoara 132.5x66x9.0 milimetri, detalii care il fac usor de manevrat si placut de gestionat. Este un smartphone dual sim de buget, care pentru un quad core cu 1 GB RAM se misca destul de bine. Conform testului Antutu Benchmark, Lenovo Vibe B atinge cota 17.000 in timp ce la capitolul 4 G pare sa se incadreze in categoria 4, 150/50. Nu vei putea rula aplicatii deosebite si nici jocuri foarte solicitante, insa daca esti un impatimit al retelelor de socializare (Facebook, Twitter, Instagram etc) si iubesti discutiile prelungite pe chat (Facebook Messenger, Whatsapp, etc) atunci acest telefon isi va face cu prisosinta datoria. Browsingul se realizeaza destul de lejer, insa la primele incercari de teste ale unor jocuri (nu neaparat solicitante), terminalul sacadeaza sau se blocheaza. Din acest punct de vedere, asa cum spuneam, Lenovo Vibe B nu este tocmai un smartphone recomandat. La capitolul camera foto, pentru ca multi dintre dumneavoastra sunt foarte interesati de eficacitatea acestui dispozitiv in acest sector, ei bine dupa testele noastre, Lenovo Vibe B se descurca destul de bine pe timpul zilei, insa pe timp de seara, dupa lasarea intunericului, performanta sa lasa de dorit. Itemul beneficiaza de o baterie cu o capacitate de 2000 mAh, insa folosirea cu intensitate a internetului o va afecta in mod sigur. Autonomia sa scade, insa ai si un mic avantaj: telefonul se incarca destul de repede pentru un smartphone de acest tip (in jur de o ora, poate chiar 80 de minute)

… vezi Husa de protectie Vibe B

Lenovo Vibe B pret

Asa cum spuneam, compania cu sedii centrale in Beijing si Morrisville a creat un smartphone decent de buget, care ar trebui sa nu depaseasca 400 de lei pe piata din Romania. Din punctul meu de vedere, Lenovo Vibe B este un smartphone pe care merita sa-l achizitionezi daca nu esti foarte pretentios si care face exact ceea ce este pus sa faca in limita posibilitatilor sale tehnice.

Lenovo Vibe B review, pret si pareri dupa prima utilizare

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 20 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Vibe B