Reviews

Lenovo Vibe A review, pareri si poze

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo Vibe A este fara indoiala unul dintre cele mai ieftine telefoane cu android de pe piata. Merita insa el achizitionat? Aflam in cele ce urmeaza diverse opinii legate de acest model, detalii despre pret Lenovo Vibe A si il analizam printr-un Lenovo Vibe A review care va poate edifica asupra caracteristicilor sale.

Lenovo Vibe A review

Smartphone-ul Lenovo Vibe A se incadreaza in clasa low-budget a celor de la Lenovo  si vine cu un display de 4 inch cu rezolutie 480×800, cu procesor Spreadtrum SC7731 de tip quad-core tactat la 1.3 Ghz si ruleaza pe Android 5.1 Lollipop. Telefonul are un spatiu de stocare de 4 GB care poate fi extins pana la 32 de GB prin micro SD si mizeaza pe o memorie RAM de 512 MB. Acest telefon este compatbil 3G pentru viteze de pana la 21 Mbps in download si beneficiaza de o camera foto principala de 5 megapixeli de tip fixed focus cu LED si de o alta camera frontala de 0.3 megapixeli. Acumulatorul sau are o capacitate de 1700 mAh.

…. vezi Huse si accesorii pentru Lenovo

Telefonul Lenovo Vibe A costa 64 de euro daca vei decide sa-l achizitionezi „la liber”. Poti opta pentru una dintre variantele de abonament propuse de magazinele de telefonie mobila, situatie in care pretul sau nu va depasi probabil 15 euro. Ca si opinie personala, acest smartphone este chiar unul de buget. Nu va asteptati la minuni de la Lenovo Vibe A! Este un telefon util in mod evident pana la un anume punct. Procesorul sau de 1.3 Ghz se misca mai mult decat decent, iar telefonul ruleaza Androidul Lollipop foarte bine. Din pacate, nu doar ca spatiul de stocare al telefonului este unul extrem de mic (doar 4 GB), dar si nivelul de memorie RAM este sub asteptari. In aceeasi gama de telefoane si aproximativ la acelasi pret puteti gasi smartphones care sa aiba macar 1 GB RAM si macar 8 GB spatiu de stocare. Camera pentru selfie a Lenovo Vibe A este una formala, intrucat ea pare ca si inexistenta. Calitatea imaginilor obtinute cu senzorul de 0.3 megapixeli este asa cum anticipati una modesta. In ceea ce priveste conectivitatea 3G, telefonul se comporta foarte bine. Este un device usor (cantareste doar 132 de grame) si are 10.6 milimetri grosime.

Lenovo Vibe A review, pareri si poze

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Lenovo
Product Name
Lenovo Vibe A