Stiri

Lenovo va lansa un nou smartphone in prima saptamana din august

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Lenovo se pregateste de lansarea unui nou smartphone din gama Note, exact in prima saptamana a lunii viitoare. Chinezii au lansat deja cateva teasere interesante pe pagina oficiala de Facebook a productorului si anunta viitorul terminal cu surle si trambite. Viitorul Note al chinezilor va continua seria K5 si K6 Note, adica doua dintre cele mai bine vandute terminale mid-range din India si China.

Un nou telefon din gama Note via Lenovo

Gama Note a producatorului de origine chineza a fost una dintre cele mai inspirate, sustine presa asiatica. Lenovo K5 Note si Lenovo K6 Note au reusit sa aduca vanzari impresionante companiei in special in tari ca India si China, teritorii foarte disputate de catre producatorii de telefonie mobila din Asia.

Lenovo

Puternicul concern cu sediul central in Beijing a anuntat insa acum ca pregateste un nou telefon din aceasta gama, un smartphone pe care il prezinta ca fiind un #KillerNote. Lenovo ne indeamna sa scapam de banal printr-un hashtag devenit rapid foarte popular pe retelele de socializare: #KillTheOrdinary. Cel mai probabil, noul Note al companiei conduse din februarie 2009 de Yang Yuanqing va intra in directa competitie cu Xiaomi Redmi Note 4, astfel ca ne asteptam ca specificatiile sale sa fie oarecum similare cu ale acestui model.

Cu toate ca a prezentat numeroase produse ale subdiviziei sale Motorola in acest an, Lenovo n-a oferit inca un terminal important sub propiul brand. Ultimul device de calitate lansat de producatorul chinez sub brand propriu a fost modelul Lenovo P2, care a fost oficializat in luna ianuarie a acestui an.

Ramane de vazut cum va arata si ce ne va propune noul device din gama Note al companiei chineze, un telefon care foarte probabil nu va costa mai mult de 160-180 de dolari. Speram noi sa pastreze raportul calitate-pret excelent pe care chinezii l-au asociat telefonului de anul trecut, K6 Note.

Summary
Lenovo va lansa un nou smartphone in prima saptamana din august
Article Name
Lenovo va lansa un nou smartphone in prima saptamana din august
Description
Compania chineza Lenovo isi propune ca in prima saptamana din luna august sa lanseze un nou terminal din gama Note