Stiri

Lenovo S5 un nou model din seria S

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Lenovo nu renunta la piata chineza sub nicio forma si pregateste o noua lansare. Recent, compania a adus in prim plan, modelul Lenovo K320t care costa in jur de 125 de euro, dar s-a lovit de puterea gigantilor Xiaomi si Huawei care prin Xiaomi Redmi 5 Plus (Redmi Note 5) sau Honor 9 Lite, ofera specificatii mai bune la un pret asemanator.

Acum, Lenovo, incearca sa regleze putin situatia si pregateste pentru aceasta luna lansarea terminalului Lenovo S5.

Primele detalii despre Lenovo S5

Seria Vibe de la Lenovo a fost una bine primita in China. In 2016, compania Lenovo lansa primul sau flagship echipat cu procesor Snapdragon din seria 800, insa intre timp, chinezii au abandonat acest segment.

Anul trecut, Lenovo anunta folosirea Android UI (versiune stock) in detrimentul interfatei in-house Vibe UI, cautand sa mai schimbe ceva in viziunea fanilor sau. Ulterior, a lansat cateva telefoane din seria K, printre care Lenovo K8 care s-a vandut binisor, dar departe de ceea ce Lenovo astepta.

Lenovo S5

Se poate spune ca pe sectorul smartphone, Lenovo inseamna astazi mai mult Motorola. Pentru ca sub-brandul Moto vinde destul de mult si destul de bine. Departe inca de Xiaomi sau Honor (Huawei), dar mai bine ca in 2016. Cu un an inainte, in 2015, Lenovo propunea pe piata smartphone-urile Lenovo Vibe S1 (primul din seria S) si Vibe S1 Lite (versiunea mai blanda). Acum, va lansa in martie, Lenovo S5.

Despre acest telefon aflam ca el se va baza totusi pe interfata ZUI si nu pe Android UI. Totodata, se pare ca terminalul va avea ecran in format 18:9 si un foarte elegant spate cu finisaje elegante si atractive. Procesorul va fi Snapdragon, dar din pacate informatiile se opresc la acest nivel, intrucat Lenovo pare sa caute sa ne surprinda. Ca o va face placut sau deloc, vom afla in perioada urmatoare, cand vom reveni si cu alte informatii despre modelul Lenovo S5.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes